Connect with us

Vedete

Cupluri de vedete despre care nu stiai ca s-au casatorit

Pun pariu ca nu stiai ca aceste cupluri de vedete au fost casatorite!

Relatiile si casniciile dintre aceste vedete au fost atat de scurte incat poate nici nu ai stiut de ele. Iti prezentam sase cupluri de celebritati de care nu ai stiut niciodata ca au fost casatorite.

Te poate interesa si: Cupluri de vedete care s-au cunoscut pe platourile de filmare

Te poate interesa si: 10 ticuri ciudate ale vedetelor

Andrea Agassi si Brooke Shields. Cei doi au fost casatoriti din 1997 in 1999. La doar cateva zile dupa casnicie, Shields a stiut ca a facut o mare greseala, asa cum a declarat ulterior. Sportivul era foarte posesiv si gelos.

 

Andrea Agassi si Brooke Shields

Andrea Agassi si Brooke Shields

 

Bradley Cooper si Jennifer Esposito. Actrita cunoscuta pentru rolul din „I Still Know What You Did Last Summer” s-a casatorit cu Bradley Cooper in luna decembrie 2006, insa casnicia lor a durat doar 5 luni. Ea a spus despre fostul ei sot ca este „fitos, arogant si ii place sa manipuleze”.

 

Bradley Cooper si Jennifer Esposito

Bradley Cooper si Jennifer Esposito

Te-ar putea interesa si: Trecutul rusinos al celebritatilor

Te-ar putea interesa si: Celebritati cu job-uri part time

 

Gary Oldman si Uma Thurman. Cei doi s-au casatorit in 1990, insa relatia nu a durat decat 2 ani. Actorii s-au cunoscut in timp ce Oldman filma pentru „State of Grace”. Pe platourile de filmare venea periodic Thurman deoarece iubitul ei de la acel moment facea parte din echipa.

 

 

Uma Thurman si Gary Oldman

Uma Thurman si Gary Oldman

Richard Gere si Cindy Crawford. S-au casatorit in 1991 si a fost prima casnicie pentru amandoi. Ea avea 25 de ani, iar el era in varsta de 42. Au divortat in 1995.

Richard Gere si Cindy Crawford

Richard Gere si Cindy Crawford

Sean Penn si Madonna. Cei doi artisti s-au casatorit in 1985 si au decis sa divorteze in 1989. Cu toate ca au existat zvonuri ca Penn ar fi lovit-o pe artista, Madonna a negat acesta afirmatie.

Sean Penn si Madonna

Sean Penn si Madonna

Robert Downey Jr. si Sarah Jessica Parker. Cu toate ca cei doi nu au fost casatoriti niciodata, relatia lor a durat din 1984 in 1991. Chiar daca Parker il iubea pe actor, aceasta a decis sa plece de langa el din cauza dependentei de droguri.

Robert Downey Jr. si Sarah Jessica Parker

Robert Downey Jr. si Sarah Jessica Parker

De cine ti-a placut cel mai mult?

Sursa foto www.hollywood.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top