Connect with us
Dana Rogoz a născut. Prima imagine cu bebelușul. Ce nume special a ales

Vedete

Dana Rogoz a născut. Prima imagine cu bebelușul. Ce nume special a ales

Dana Rogoz a adus pe lume astăzi cel de-al doilea copil al familiei. Este o fetiță perfect sănătoasă, de 2,900 kg, care a primit la naștere nota maximă. Proaspăta mămică a fost foarte fericită și a vrut să împărtășească cu fanii săi, chiar la scurt timp după naștere, vestea cea bună, dar și o fotografie cu nou-născutul. De asemenea, ea a mărturisit și ce nume speciale va purta micuța.

Dana Rogoz a născut. Prima imagine cu bebelușul. Ce nume special a ales

Dana Rogoz a avut o naștere ușoară și se simte bine. Radiază de fericire și își strânge cu drag fetița la piept, stări care reies din fotografia postată de ea pe o rețea de socializare la scurt timp după naștere. Având în vedere situația actuală, Dana Rogoz nu a fost însoțită de nimeni la clinica unde a născut și nu îi este permis nici să primească vizitatori. Actrița îi ține la curent atât pe fani, cu care a împărtășit bucuria la scurt timp după naștere, cât și pe apropiați, cărora le-a trimis poze și filmulețe în tot acest timp. Micuța va avea un nume special, respectiv Lia. De asemenea, va purta și numele unui sfânt ce va fi sărbătorit chiar mâine, respectiv Elena.

„Azi s-a născut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea, văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

Dana Rogoz a născut la o maternitate din București. Înainte de naștere, a fost supusă testului Covid-19, având în vedere că pericolul încă persistă. Acest aspect a speriat-o și pe actriță. Atât ea, cât și fiul ei mai mic au fost foarte emoționați, mărturisind că nu se putea gândi altundeva, decât la ziua cea mare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top