Connect with us

Vedete

Dani Oțil, schimbare radicală! La ce a renunțat prezentatorul pentru Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a fost până de curând unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Celebrul prezentator se bucură de mare succes în plan profesional și la fel de bine a stat mereu și în plan amoros, pentru că s-a iubit cu femei frumoase și cunoscute. El s-a așezat acum la casa lui și urmează chiar să se însoare și să devină tătic. Puțini știu la ce a renunțat Dani de dragul viitoarei sale soții, Gabriel Prisăcariu.

Dani Oțil s-a schimbat de dragul Gabrielei

Dani Oțil se pregătește acum să spună DA în fața ofițerului de stare civilă și să devină tătic, semn că viața lui s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe frumoasa Gabriela Prisăcariu. Celebrul prezentator de la Neatza a fost cunoscut pentru relațiile sale controversate, dar acum s-a așezat la casa lui. Totuși, este evident că Oțil s-a reorientat complet, pentru că înainte avea alte preferințe.

Dani Oțil avea o pasiune aparte pentru femeile mai în vârstă cu el. Cea mai cunoscută relație a fost cea cu Mihaela Rădulescu, alături de care a stat cinci ani. Deși diferența de vârstă era una foarte mare, de 11 ani, cei doi au avut o relație frumoasă, despre care toată lumea comenta.

S-au cunoscut în 2008, încă de pe vremea când Mihaela era căsătorită. Așa cum declara Dani la acea vreme, Răduleasca a fost cea care a făcut primii pași în această relație și și-a dezvăluit sentimentele pe care le are față de prezentatorul de la Neatza. Li s-au aprins călcâiele după ce Mihaela a venit într-o zi la Neatza, iar de atunci s-au gândit neîncetat unul la celălalt.

După ce s-au despărțit, cei doi au continuat să păstreze legătura, iar Dani i-a fost recunoscător mereu Mihaelei pentru tot ce a trăit alături de ea. El i-a promis public că va fi prima invitată la nunta lui și că îi va păstra mereu numele tatuat.

 ”Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, a declarat Dani după despărțire.

Dani s-a mai iubit cu o femeie matură

Mihaela nu a fost singura femeie mai în vârstă cu care Dani Oțil a fost. Celebrul prezentator de la Neatza a mai avut o relație cu o femeie mai matură decât el pe vremea când era încă la Timișoara,  în anul 1998. Este vorba despre Oana Vădeanu, cu care el a avut o relație frumoasă, dar care s-a terminat cu multe certuri, pentru că nu au reușit să cadă la o înțelegere în ceea ce privește bunurile comune.

Dani Oțil s-a așezat acum la casa lui. Celebrul prezentator de la Neatza se pregătește să devină tătic de băiat pentru prima dată. În curând, el și Gabriela Prisăcariu urmează să se căsătorească și legal. Cei doi s-au logodit de mai bine de un an.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top