Connect with us
De ce a refuzat Pepe să participe la Survivor. La ce nu ar putea renunța niciodată artistul

Vedete

De ce a refuzat Pepe să participe la Survivor. La ce nu ar putea renunța niciodată artistul

Survivor este una dintre cele mai dificile competiții, la care nu oricine face față. Stresul, foamea, condițiile de trai precare sunt la ordinea zilei și doar cei mai puternici concurenți rezistă aici. Deși Pepe a fost și el solicitat să participe la această competiție, dar artistul a refuzat oferta pentru că nu ar putea renunța sub nicio formă la anumite lucruri.

Pepe nu ar fi rezistat la Survivor

Pepe a fost și el solicitat să participe la Survivor 2021, deși nu s-a vorbit deloc despre asta înainte de a începe competiție. Cântărețul a vorbit pe canalul său de Youtube despre faptul că se afla pe lista celor care au fost propuși spre participare. El a explicat de ce a refuzat această ofertă, deși oricine și-ar dori să primească o astfel de șansă.

Pepe a mărturisit că, inițial, i-a surâs ideea. Totuși, a cerut mai multe informații și a aflat că acolo nu va avea acces exact la lucrurile sale favorite, fără de care nu ar putea supraviețui. Artistul a expicat că niciodată nu ar putea rezista fără mâncare, fără acces la telefon și internet, de care este de-a dreptul dependent, având în vedere că în ultimul timp petrece mult timp în online, pe YouTube.

Mai mult, artistul nu ar fi putut accepta să fie tratat așa cum vor coechipierii săi și nu ar fi suportat să se facă glume pe seama lui, pentru că are un temperament puternic și explodează foarte ușor în astfel de situații.

„Cum să trăiesc patru luni fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform.

De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Survivor sau Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic. Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc”, a dezvăluit Pepe.

Cine ar putea câștiga Survivor

Competiția momentului devine tot mai strânsă și conflictele sunt pe măsură. Prezentatorul Survivor 2021, Daniel Pavel, nu a spus exact pe cine vede drept câștigător, dar a explicat că cel care va obține marele premiu este cel mai ambițios, care va reuși să facă față celor mai grele provocări și își va depăși limitele,

„Concurenții care ajung în Finală sunt cei care vor depăși foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipă și apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrienții scad in corp. E posibil ca echipele care pierd la 6-0, să își revină, asa cum ați vazut. Motivatia e totul. Și noi ne dorim spectacol…Este și presiunea grupului. Nu te joci cu Moroșanu, Jador sau Culiță.”, a povestit prezentatorul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top