Connect with us
Sora secretă a lui Pepe rupe tăcerea. Ce îi reproșează fratelui mai mare

Vedete

Sora secretă a lui Pepe rupe tăcerea. Ce îi reproșează fratelui mai mare

Pepe trece printr-o perioadă extrem de dificilă. El și Raluca nu mai formează un cuplu și se pregătesc de divorț, cea mai mare provocare la care viața i-a supus vreodată pe cei doi foști soți, care nu dădeau semne că nu se mai înțeleg. Se pare că aceasta nu este singura problemă a artistului, iar copiii lui nu sunt singurii care au nevoie de artist, ci și sora lui, Rebeka. Tânăra de 17 ani rupe tăcerea și spune care este, de fapt, relația ei cu fratele.

Pepe a uitat de sora lui

Pepe vine dintr-o familie numeroasă și mai are 6 frați. Cea mai mică este Rebeka, adolescenta de doar 17 ani care își acuză fratele că a uitat de ea. Deși Pepe spunea că are o relație bună cu fata, aceasta a mărturisit că ei doi nu ai nici măcar o relație, dar să se pună problema de vreo apropiere ca între frați.

Rebeka este pricepută și îi place să cânte, iar mereu și-ar fi dorit să primească sfaturi de la fratele ei, care are mare experiență în domeniu. Deși Pepe i-ar fi promis că o va ajuta să se dezvolte în acest plan când va crește, se pare că nu s-a ținut de promisiune.

Ea se teme de faptul că el a înțeles că vrea să-și facă o imagine pe numele lui, însă nu este adevărat, pentru că fata niciodată nu ar fi spus că este sora artistului și nu s-ar fi folosit de el pentru a avea beneficii

„Nu am avut tangențe foarte mari, eu nu am spus niciodată cine sunt, că sunt sora lui Pepe. Eu mi-as fi dorit susținerea sa morală, atât. Să îmi spună Rebeka, aici falsezi, Rebeka, aici nu e bine. Mi-a spus că mai durează, că momentan sunt mică. Am crescut, dar tot nu se întâmplă nimic. Eu cred că el a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta. ‘, a spus Rebeka.

Pepe îi ignoră mesajele

Sora lui Pepe suferă din cauza faptului că niciunul dintre frații ei nu o bagă în seamă, însă se mulțumește cu faptul că măcar tatăl ei a fost alături de ea, cel puțin cu o vorbă bună și un sfat, atât cât a putut. Rebeka spera ca familia ei să-i fie sprijin, dar nu a fost așa.

Ea obișnuiește să-i trimită filmulețe fratelui ei când cântă, însă acesta îi ignoră mesajele și nu îi oferă niciun sfat. Mai mult, și-ar fi dorit să cânte și ea, măcar o dată, la barul online al artistului, așa cum au avut șansa multe alte fete.

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis „E mai ok!’ . Dar, nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui. Faptul că are barul acela pe care-l face online … a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate … „ a mai adăugat tânăra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top