Connect with us
De ce nu vrea Gigi Becali să ajute familia Corneliei Catanga

Vedete

De ce nu vrea Gigi Becali să ajute familia Corneliei Catanga

Gigi Becali a reacționat în scandalul cu familia Corneliei Catanga, după ce soțul acesteia, Aurel Pădureanu a spus că a apelat la ajutorul latifundiarului și acesta nu a răspuns afirmativ. Totul a pornit imediat marea artistă s-a stins la spital, iar a doua zi a fost înmormântată. Soțul ei și fiul au fost evacuați din casa în care stăteau în chirie, și au cerut o locuință de la Becali.

Gigi Becali îi răspunde public lui Aurel Pădureanu

Becali a declarat că nu are case de dat și s-a arătat indiferent de comentariile pe care le-a făcut Aurel Pădureanu la adresa lui. El a spus că ar fi făcut rost de o locuință dacă ar fi fost vorba despre o familie cu 10 copii.

Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare și are nevoie de două camere în care să stea cu fiul său, Alexandru. Din nefericire pentru el, Gigi Becali nu a dat curs rugăminții lui la modul așteptat, dar a venit cu o altă variantă pe care Pădureanu nu o acceptă, însă.

Latifundiarul le-ar fi spus celor doi, tată-fiu, să stea la unul dintre căminele pe care el le deține în București.

„Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au băgat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar”, a declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit după ce a făcut un stop cardiorespirator

Interpreta de muzică lăutărească, Conelia Catanga, a murit vinerea trecută după ce a făcut un stop cardiorespirator. Artista a fost testată la coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Din cauza complicațiilor, Catanga s-a stins la scurt timp după ce a fost internată. La o zi după a fost înmormântată în cadrul unei slujbe unde au participat doar câțiva apropiați.

În urma artistei au rămas fiul ei Alexandru și soțul, artistul Aurel Pădureanu.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top