Connect with us
De ce ține Gina Pistol sarcina secretă. Află care ar fi motivul

Vedete

De ce ține Gina Pistol sarcina secretă. Află care ar fi motivul

Smiley și Gina Pistol reprezintă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Dacă analizăm parcursul lor de până acum, se pare că secretul a fost faptul că au reușit să-și țină relația departe de gurile rele și au fost mereu rezervați în ceea ce privește viața lor amoroasă. De ceva vreme, se vorbește despre sarcina prezentatoarei TV, iar toți fanii celor doi posibil viitori părinți sunt încântați de vestea încă neconfirmată. Surse apropiate celor doi au vorbit despre motivele pentru care Gina Pistol ar păstra sarcina secretă.

De ce ține Gina Pistol sarcina secretă. Află care ar fi motivul

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai iubite cupluri, chiar dacă au ținut ascunsă relația o bună perioadă de timp și au evitat să se afișeze împreună, tocmai pentru a se feri de cârcotași. Surse apropiate ale acestora au declarat în urmă cu puțin timp că Gina ar fi însărcinată, iar cei doi urmează să devină părinți. Celebra prezentatoare TV ar fi în primul trimestru de sarcină, urmând să nască la sfârșitul anului sau la începutul anului viitor.

Cu toate acestea, deși vestea s-a răspândit rapid, pretutindeni și cu siguranță zvonurile au ajuns și la ei, Gina și Smiley nu au confirmat nimic și nu au vorbit deloc despre acest subiect. În acest sens, surse din anturajul lor au mărturisit că Gina Pistol le-ar fi spus unor prietene că a efectuat un set de analize și că va face totul public atunci când medicul o va asigura că totul decurge așa cum trebuie.

„ A discutat recent cu câteva prietene cărora le-ar fi mărturisit că va face totul public în momentul în care primește toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie. A fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul.”, au mărturisit prieteni apropiați.

La ultima sa apariție, Gina Pistol a fost surprinsă de cei de la Cancan purtând o ținută lejeră, o rochie care care aducea mai mult cu un halat și o pereche de papuci, comozi, fără tocuri. Acesta ar fi încă un semn că vedeta este însărcinată și încearcă să ascundă sarcina, dar și să se simtă bine și relaxată în orice moment.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top