Connect with us
Decizie de ultima ora in legatura cu Sebastian Papaiani. Actorul nu mai poate face asta

Vedete

Decizie de ultima ora in legatura cu Sebastian Papaiani. Actorul nu mai poate face asta

Marele actor Sebastian Papaiani a fost externat si a fost dus intr-o clinica de recuperare, semn ca se simte mai bine, insa, din cauza problemelor de sanatate suferite in ultima vreme, acesta ar putea sa nu mai joace deloc nici in piesele de teatru, nici in productii cinematografice.

Sebastian Papaiani a suferit un accident vascular in urma cu aproape doua luni si a ramas cu sechele grave. Toata lumea se astepta sa revina acasa, insa actorul a fost dus intr-o clinica de recuperare. „Eu sper ca isi va reveni. Imi doresc sa se faca bine.

VESTI DURE despre Sebastian Papaiani. Medicii sunt rezervati

Trupul Reginei Ana, adus in tara LIVE TEXT

E un om deosebit, bun coleg, minunat. Ne-am apropiat foarte mult cu spectacolul asta. Daca acum 30-40 de ani nu am avut bucuria sa joc cu el, ca sunt partener direct, dar acum cu spectacolul asta ne-am apropiat foarte mult”, a povestit Ion Dichiseanu pentru Antena Stars, facand referire la ultima piesa de teatru in care a aparut alaturi de marele actor.

Doctorii sunt in continuare rezervati cu privire la starea de sanatate a actorului. Acestia au decis ca se poate recupera cel mai bine intr-o clinica specializata, unde timp de mai multe luni de zile va fi sub supravegherea medicilor si va urma diferite tratamente.

Sebastian Papaiani este cunoscut publicului larg din mai multe productii de televiziune si filme. Acesta a putut fi admirat inclusiv intr-o telenovela romaneasca, in „Numai iubirea”. Pe langa serialul de la Acasa Tv, Papaiani a jucat intr-o serie de alte productii de succes:

– „Pacala”;
– „B. D. la munte si la mare”;
– „Asta seara dansam in familie”;
– „Cu mainile curate”;-
– „Toamna bobocilor”;
– „Iarna bobocilor”;
– „Secretul lui Bachus”;
– „Alo, aterizeaza strabunica!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top