Connect with us
Delia și Andreea Marin, întâlnire de gradul zero. Ce i-a spus "Zâna Surprizelor"" la iUmor

Vedete

Delia și Andreea Marin, întâlnire de gradul zero. Ce i-a spus „Zâna Surprizelor” la iUmor

A explodat showbiz-ul când s-a aflat că Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și Andreea Marin au avut o relație. Nu s-a știut, până acum, că cei doi au fost împreună în urmă cu 16 ani. Răzvan și Andreea Marin s-au fi cunoscut în cadrul ediției Cerbului de Aur din 2004 și au avut o relație scurtă, dar destul de serioasă.

Delia a avut și ea o reacție legată de această dezvăluire. Cântăreața a spus că nu se îngrijorează în ceea ce privește trecutul soțului ei.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, potrivit Antena Stars.

Mulți au uitat, însă, și de întâlnirea de gradul zero dintre Delia și Andreea Marin. Cele două au avut un schimb de replici savuros în emisiunea iUmor de la Antena 1.

Delia, șocată să o vadă pe Andreea Marin în emisiune ei

Anul trecut, Andreea Marin a avut o apariție complet inedită pentru stilul ei și a făcut un moment umoristic, la emisiunea unde Delia este jurat. Atunci când Zâna a apărut în platoul iUmor de la Antena 1, jurații au fost completv șocați.

„Nu-mi venea să cred, efectiv. Am fost șocată, marcată, uimită, s-o văd pe Andreea Marin aici, în platoul iUmor”, a spus Delia, când „Zâna Surprizelor” a apărut în platoul de la iUmor.

Evident, printre glumele Andreei Marin au fost și poante despre Cheloo, Mihai Bendeac, Delia. Andreea Marin a făcut o referință scurtă și la soțul Deliei, Răzvan Munteanu, bărbatul cu care a avut și ea o relație în urmă cu 16 ani.

„Delia, te ador. Tu, spre deosebire de multă lume de aici, ești un om cu suflet mare, bun, ești o fată foarte generoasă, ajuți oamenii nevoiași, oamenii cu probleme și am simțit asta la concertul tău, atunci când a intrat pe scenă și Nick, colegul tău, nu putem spune nimic rău despre el. Are categoric o calitate profesională desăvârșită. Am aflat asta de la o prietenă care și-a renovat, de curând, balconul, glumesc, și-a renovat sufrageria, și a făcut-o foarte bine”, a glumit Andreea Marin la iUmor.

Pentru că tema emisiunii era „roastul”, adică glume la adresa juraților, Andreea Marin a făcut o mică înțepătură la adresa coafurilor adoptate de Delia.

„Delia, eu mi-am schimbat culoarea părului pentru că tu mă inspiri, să știi. Mă uit la tine, te văd cu părul ba verde, ba albastru. Ei, vreau să știi… am vrut să vin aici, din tot sufletul să-ți spun că tu ești modelul meu atunci când merg la coafor. Serios! Îi arăt doamnei poza cu tine și îi zic: oricum, dar așa nu!”, a spus Andreea Marin despre Delia.

La final, Andreea Marin a și complimentat-o pe Delia, semn că cele două se înțeleg bine, iar trecutul soțului Deliei nu intervine în relația celor două artiste.

„Îmi place că ai curaj, că uite porți și treninguri bărbătești, am văzut că te îmbraci cu hainele soțului tău… e normal să iei pe tine haine cu 4 numere mai mari. Mănânci orice, mănânci continuu și ești la fel de frumoasă, mă scoate din sărite domnule, Delia asta. Nu văd cum reușești să rămâni la fel de slabă și de frumoasă!”, a spus Andreea Marin despre Delia.

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de aproape 10 ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top