Connect with us
Despărțire cu năbădăi. Ilie Năstase nu vrea să semneze actele de divorț

Vedete

Despărțire cu năbădăi. Ilie Năstase nu vrea să semneze actele de divorț

La un an după ce s-au căsătorit civil, Ioana Simion și Ilie Năstase au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi nu se mai înțelegeau, aveau discuții contradictorii și se certau foarte des. În plus, fostul tenismen era agresiv din punct de vedere verbal, ceea ce ar fi determinat-o pe Ioana să facă un pas înapoi. După ce a confirmat în mod oficial divorțul și a oferit mai multe explicații, femeia a declarat că încă păstrează legătura, însă cu anumite limite. În plus, ea a declarat că Ilie nu acceptă ideea de divorț ceea ce-i va trimite la tribunal.

Despărțire cu năbădăi. Ilie Năstase nu vrea să semneze actele de divorț

Ilie Năstase a pierdut-o și pe cea de-a cincea soție. Ioana Năstase nu a mai putut îndura comportamentul fostului tenismen, certurile, reproșurile și jignirile, așa că a depus actele de divorț. Deși își dorea ca totul să se desfășoare rapid, la notar, se pare că fostul tenismen complică lucrurile. El a refuzat să rezolve conflictul pe cale amiabilă și nu a semnat actele de divorț. Astfel, cei doi se vor revedea in instanță.

„Facem procedura la tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic.”, a declarat Ioana Simion.

Este convinsă că aceste divorț le va prinde bine amândurora și nimic nu o poate face să se răzgândească. Deși Ioana a încercat să poarte o discuție constructivă cu el, Năstase nu a reacționat conform așteptărilor ei. Cei doi deja nu mai locuiesc împreună și mai păstrează legătura doar în scop profesional. Ioana a declarat în urmă cu puțin timp că îl va respecta mereu pe soțul ei și că îl va ajuta atunci când are nevoie. În plus, ea nu i-a denigrat imaginea atunci când a fost întrebată dacă Ilie a fost agresiv față de ea.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. În continuare, voi avea grijă de Ilie, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect, în ciuda divergențelor dintre noi. Trebuie să fim umani.”, a precizat constănțeanca.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top