Connect with us
Detalii dureroase despre relația dintre Oana Roman și tatăl ei

Vedete

Detalii dureroase despre relația dintre Oana Roman și tatăl ei

Oana Roman a trecut în ultimul timp prin multe provcări, însă pare că le face față cu brio. Deși este în continuare cu zâmbetul pe buze, Oana are o mare durere în suflet, care este legată de tatăl său dar și de sora ei Catinca. Într-un interviu sincer ea a povestit care este cu adevărat relația dintre ea și familia ei.

Detalii dureroase despre relația dintre Oana Roman și tatăl ei

Relația dintre Oana Roman și tatăl ei Petre Roman se deteriorează pe zi ce trece, însă lucrurile au început cu adevărat să se înrăutățească după ce el și-a fpcut o nouă familie și a devenit tată din nou. Vedeta a povestit toul în detaliu într-un interviu acordat revistei VIVA!.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui.

Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi.

A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, a povestit Oana pentru VIVA!

Oana nu mai vorbește nici cu sora ei Catinca, care a dezamăgit-o complet după ce mama lor nu a mai avut unde să locuiască. Vedeta s-a simțit trădată de sora ei atunci când a avut nevoie mai mare, așa că a decs să pună punct relației. „Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mai adăugat Oana pentru sursa citată.

Citește și: Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top