Connect with us
Diana Munteanu a slăbit atât de mult că fanii sunt șocați: în pragul anorexiei?

Vedete

Diana Munteanu a slăbit atât de mult că fanii sunt șocați: în pragul anorexiei?

Diana Munteanu este una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV din țara noastră, dar în ultima vreme își îngrijorează fanii cu ultimele poze. Fosta prezentatoare a slăbit enorm, iar fanii din mediul online sunt îngrijorați privind sănătatea ei. Află mai multe informații din rândurile următoare.

Diana Munteanu a slăbit atât de mult că fanii sunt șocați: în pragul anorexiei?

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din țara noastră. Aceasta nu ține cont de vârsta sa și se bucură de viață în fiecare moment alături de fiul său. Totuși ultimele poze care au apărut pe profilul său le-au dat de gândit fanilor legat de starea sa de sănătate.

Deși are o siluetă de invidiat, fanii vedetei o urmăresc și o apreciază, dar recent au început să își facă griji pentru aceasta. Diana a slăbit enorm de mult în ultima perioadă, lucru vizibil în fotografiile postate recent pe Instagram.

Unul dintre fanii vedetei a sfătuit-o pe vedetă chiar să meargă la un medic și să își facă analize. Iată care a fost comentariul său:

”A disparut si buricul.. Prea slaba. Fa niste analize pentru binele tau”

Prezentatoarea a reacționat imediat și a scris: ”Le am facut! Perfecte!! Asa ca…✌️”.

După ce nu a mai avut o emisiune la tv alături de Florin Ristei cum ar fi „Prietenii de la 11”, Diana Munteanu s-a axat pe sport și se antrenează zilnic. De aceea aceasta a slăbit atât de mult.

”Am descoperit pilates-ul de curând şi sunt absolut încântată. La sală merg doar la pilates. Dar alerg în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend”, a declarat Diana Munteanu.

Deși fanii săi sunt îngrijorați pentru ea, aceasta este atentă la sănătate și are analizele la zi. Diana Munteanu locuiește într-o vilă din Voluntari alături de fiul pe care îl are cu Claudiu Niculescu de care a divorțat discret în 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top