Connect with us
Divorț neașteptat! Oficial s-a destrămat unul dintre cele mai sudate cupluriDivorț neașteptat! Oficial s-a destrămat unul dintre cele mai sudate cupluri

Vedete

Divorț neașteptat! Oficial s-a destrămat unul dintre cele mai sudate cupluri

În ultima perioadă au avut loc tot mai multe despărțiri. Este vorba de cupluri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cupluri sudate, care mereu au lăsat să se vadă doar partea bună a lucrurilor și au ferit problemele din căsnicia lor de ochii lumii. Deși se vorbea de mult timp de o eventuală despărțire, se pare că acum este oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează după 17 ani de căsnicie! Cei de la Fanatik au aflat că cei doi nu se mai înțeleg, motiv pentru care au apelat la divorț și fostul sportiv chiar s-ar fi mutat singur.

Divorț după 17 ani în familia Zenga

Walter Zenga este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat mult timp ca portar la Inter Milano și în echipa națională a Italiei. Acesta a bifat o căsnicie de 17 ani alături de Raluca, un cunoscut vlogger român. Încă din august, cei de la Fanatik au anunțat că lucrurile nu mai merg deloc bine între cei doi soți și că se gândesc la divorț, deși mereu pozau în familia fericită, la emisiunile TV la care apăreau, cât și în mediul online.

Conform acelorași surse, se pare că cei doi soți nu mai locuiesc împreună. Cunoscutul antrenor a părăsit căminul conjugal și s-a mutat singur într-un apartament de lux. În plus, și-ar fi angajat mai mulți avocat care să îl reprezinte la proces. Actele de divorț ar fi fost depuse de către fostul antrenor, deoarece Raluca nu ar fi vrut să renunțe sub nicio formă la mariaj.

Surse apropiate ale acestora ar spune că relația lor s-s degradat în timp, mai ales în perioada pandemiei, când ar fi locuit separat. În plus, ea și-ar fi dedicat mare parte din timp vloggului său de călătorii. Era mai mereu plecată, iar soțul ei nu o însoțea. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și nu au mai publicat de multă vreme fotografii împreună.

Raluca Zenga a negat zvonurile legate de divorț

Se spunea de ceva timp că cei doi doar mimează fericirea și că nu ar vrea să divorțeze de dragul copiilor, însă separarea este tot mai aproape. Totuși, Raluca a vorbit în urmă cu ceva timp despre această situație și explica faptul că ei fost separați doar din cauza pandemiei și a restricțiilor de călătorie și că nu este vorba de divorț.

„Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!” a scris Raluca Zenga pe una dintre rețelele de socializare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top