Connect with us
Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: ”M-am gândit să liniștesc apele”

Vedete

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: ”M-am gândit să liniștesc apele”

Zilele acestea s-a scris de încă o despărțire în showbiz, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Raluca și Walter Zenga ar fi decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze după 17 ani petrecuți împreună din cauza problemelor care ar fi intervenit între ei. Cu toate acestea, se pare că nu sunt adevărate zvonurile referitoare la cei doi și lucrurile funcționează la fel de bine între cei doi soți. Pentru a închide gurile rele, Raluca a decis să vorbească despre căsicia ei și să clarifice situația.

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: ”M-am gândit să liniștesc apele”

Deși aparent fericiți, o familie solidă pe rețelele de socializare și la emisiunile televizate la care apăreau împreună, drumurile lor s-ar fi separat de ceva vreme, conform unor informații. Despre Raluca și Walter Zenga se spunea că doar mimează fericirea și tot ceea ce îi mai leagă sunt copiii. Distanța și lipsa comunicării i-ar fi adus în acest punct și chiar dacă au mai avut discuții în acest sens, împăcarea nu mai este posibilă.

Cu toate acestea, se pare că aceste zvonuri nu sunt adevărate și soția fostului fotbalist a decis să lămurească situația. Ea a explicat că nu s-au despărțit și că totul funcționează așa cum trebuie, însă au stat despărțiți din cauza obligațiile lui Walter în calitate de antrenor, precum și a măsurilor impuse de aurorități, care i-au împiedicat să călătorească.

„Așteptându-l pe tati, Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri, dar forțată de împrejurări m-am gândit să liniștesc apele. Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge in Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază!” a scris Raluca Zenga pe una dintre rețelele de socializare.

Cine este Walter Zenga

Walter Zenga este un fotbalist italian retras din activitate, care a jucat mult timp ca portar la Inter Milano și în echipa națională a Italiei. Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru italian, mai ales după ruptura cu Cagliari, care nu i-a mai prelungit contractul fostului tehnician al echipelor FC Naţional, Steaua şi Dinamo Bucureşti. Astfel, Eusebio Di Francesco a fost numit în postul de antrenor principal.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top