Connect with us
George Burcea a uitat-o pe Andreea Bălan. Cu cine ar fi înlocuit-o actorul

Vedete

George Burcea a uitat-o pe Andreea Bălan. Cu cine ar fi înlocuit-o actorul

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la final de drum. Mai este doar puțin până când divorțul va avea loc și cei doi vor încheia orice legătură, singurul lucru pe care îl vor mai avea în comun fiind copiii. Între ei nu mai există cale de împăcare și se află într-un război continuu, aruncându-și săgeți unul altuia, dar mai ales din cauza faptului că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat. Totuși, nici George nu lasă impresia că ar suferi prea mult, mai ales de când participă la emisiunea Ferma de la ProTV, unde a fost surprins sărutându-se cu o colegă.

George Burcea a uitat-o pe Andreea Bălan. Cu cine ar fi înlocuit-o actorul

George Burcea face parte dintre vedetele care participă la noul sezon al emisiunii Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu. Emisiunea a avut premiera marți, 8 septembrie, și promite telespectatorilor surprize de proporții din partea participanților din cele două tabere: orășeni și săteni. Actorul face parte din cea de-a doua categorie, fiind originar din Botoșani.

Imaginile din promo-ul emisiunii au fost de-a dreptul atractive și au stârnit curiozitatea celor de acasă Astfel că George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pătimaș în fața camerelor de luat vederi, ceea cw duce cu gândul către o idilă care s-a înfiriăat între ei fie pe platourile de filmare, fie chiar dinainte de participare. Se pare că nici George nu suferă prea mult după despărțirea de fosta soție și, la fel ca ea, caută alinare în altă parte. Nu este exclus ca între cei doi să fie mai mult decât o relație de colegialitate și să se cunoască de mult mai multă vreme.

Cu toate acestea, George Burcea a vorbit despre singurele lucruri care îl mai leagă de fosta lui soție. Pe lângă cei doi copii pe care îi au împreună și un tatuaj care îi ilustrează pe ei, cei doi mai au și un tatuaj de cuplu, care îi înfățișează chiar pe ei. George a mărturisit că nu va șterge niciodată acest semn, deoarece Andreea va exista mereu pentru el, fiind cea care i-a dăruit două fetițe.

”Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!”, a mărturisit George Burcea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top