Connect with us
Dovada că Gina Pistol este însărcinată. Cum a apărut prezentatoarea la TV

Vedete

Dovada că Gina Pistol este însărcinată. Cum a apărut prezentatoarea la TV

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Deși s-au ferit de ochii lumii la început, evitând orice bârfă, au devenit acum mai apropiați decât niciodată și chiar locuiesc împreună. În ultima perioadă, publică mai des fotografii în care apar apropiați și filmulețe despre cum își petrec timpul liber, semn că vor ca oamenii să știe că se iubesc. De ceva timp circulă un zvon conform căruia Gina ar fi însărcinată, însă vedeta nu a confirmat nimic. Cu toate acestea, a apărut într-o ipostază care sugerează că va deveni mămică.

Gina Pistol și-a mângâiat grijuliu burtica

Gina Pistol este prezentatoarea show-ului culinar Chef la Cuțite, de la Antena 1. De ceva timp, se speculează că ar fi însărcinată cu Smiley în 4 luni, bărbatul cu care se iubește de mai bine de trei ani. Ea nu a făcut un anunț oficial în acest sens și nici iubitul ei, însă apar tot mai multe semne care arată că ar fi vorba de sarcină. Surse apropiate ale celor doi susțineau că ea ar vrea să se asigure că lucrurile decurg cum trebuie și abia apoi să facă publică bucuria lor.

La una dintre edițiile de la emisiunea pe care o prezintă, Gina a fost surprinsă într-un moment inedit, care a trezit suspiciunea fanilor. Camerele s-au orientat către ea exact când și-a dus mâna la burtică și a mângâiat-o grijuliu. De altfel, și stilul ei vestimentar din viața de zi cu zi s-a schimbat, adoptând ținute cât mai lejere.

De asemenea, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți cei care nu îi dau pace și instigă la ură pentru simplul fapt că un om alege să se exprime liber, fără menajări. Gina Pistol a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte frumoasă, în care nu vrea să fie deranjată de cei din jurul ei care nu se regăsesc cu stilul pe care îl promovează, motiv pentru care a decis să le restricționeze accesul la conținutul ei.

„Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească.”, a scris recent Gina Pistol pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top