Connect with us
Gina Pistol își face schimbări în locuință! La ce nu a renunțat vedeta de 7 ani

Vedete

Gina Pistol își face schimbări în locuință! La ce nu a renunțat vedeta de 7 ani

Gina Pistol, îndrăgita prezentatoare a show-ului culinar Chefi la cuțite își face schimbări în locuință. Prietenoasă și deschisă cu cei din jur, vedeta îi ține la curent pe fanii de pe Instagram și le arată cum își petrece timpul din afara filmărilor. Mai nou, frumoasa blondă a mers la un showroom pentru a-și alege tapetul din dormitor.

Gina Pistol își face schimbări în locuință! La ce nu a renunțat vedeta de 7 ani

Gina Pistol este o mare iubitoare a pereților îmbrăcați în tapet, și a decis recent să-și redecoreze dormitorul. Vedeta și-a ținut la curent fanii de pe internet, și le-a arătat ce opțiuni are. Iubita lui Smiley le-a spus că adoră acest element din locuința sa, și că are tapet în casă de mai bine de 6 ani. Evident, imediat, Gina, a primit reacții din partea fanilor, cu care blonda a schimbat câteva mesaje.

Cineva chiar i-a scris că va avea probleme cu tapetul, din cauza mucegaiului, iar Gina a răspuns că are tapet de aproape 7 ani și nu a întâmpinat probleme până acum.

Începe show-ul Chefi la cuțite

Luni, 7 septembrie, de la orele 20.30, show-ul Chefi la cuțite revine pe micile ecrane. Începe cel de-al optulea sezon al emisiunii culinare de pe Antena 1. Fanii emisiunii sunt așteptați de aceeași echipă efervescentă, formată din prezentatoarea Gina Pistol, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

Se anunță un sezon incendiar, cu multe surprize și cu emoții mari. Concurenți din toată țara se vor duela în lupta pentru cuțitul mult dorit. Cu rețete care mai de care mai gustoase, ei vor veni în fața chefilor, să-i impresioneze.

A fost un an de două ori mai dificil pentru echipa de producție și pentru concurenți. Filmările s-au desfășurat în timpul în care țara noastră intrase în criza provocată de noul virus. După cum au declarat chefii, au fost concurenți care au făcut sacrificii mari ca să participe la emisiune.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top