Connect with us
Drama fără de sfârşit a Andreei Marin. Ce i-a scris tatălui, plecat în Ceruri

Vedete

Drama fără de sfârşit a Andreei Marin. Ce i-a scris tatălui, plecat în Ceruri

Andreea Marin se gândeşte mereu la tatăl ei, plecat în Ceruri înainte de vreme. Vedeta a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoţionant, în memoria omului pe care l-a iubit enorm, în memoria celui care a învăţat-o ce e bine şi ce e rău în viaţă.

„Dragă Tată, o sa împlinesc un vis, înca unul, cu suflet şi omenie, aşa cum m-ai învăţat. Să priveşti de sus, în doar câteva zile. Ca să-ţi umpli inima şi ca să te simt aproape. Aş fi avut nevoie să mă sfătuiesc cu tine, şi-atunci am căutat vocea ta din amintirile mele. Nu ştii cât mi-a folosit.

Aş fi avut nevoie de mâna ta să-mi stăpâneasca bătăile inimii printr-o mângâiere când am fost în impas, şi-atunci am căutat-o-n palma mica a nepoatei tale.

Andreea Marin a rezolvat problema maidanezilor care au atacat-o

Postarea cu care Andreea Marin i-a enervat pe iubitorii de caini: „Esti o falsa”

Nu ştii cât m-a liniştit şi cât m-a iubit. Aş fi avut nevoie să iţi spun că mi-e dor de tine, de noi. Şi o spun… hai, Tată, dă-mi un semn să ştiu că eşti lângă mine…” scrie vedeta pe contul ei de socializare, alături de o poză emoţionantă alături de tatăl ei.

Dorul de un părinte plecat departe, lângă Dumnezeu, este puternic şi doar cei care au trecut prin astfel de drame înţeleg cât de greu este să te obişnuieşti cu ideea că cel pe care l-ai iubit atât de mult nu mai este în viaţă.

Andreea Marin este una din cele mai populare prezentatoare tv din România. A devenit cunoscută datorită show-ului „Surprize, surprize” difuzat în urmă cu 12 ani la TVR 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top