Connect with us
Ea este fiica Loredanei Groza! Seamănă perfect cu mama ei

Vedete

Ea este fiica Loredanei Groza! Seamănă perfect cu mama ei

Loredana Groza este cu siguranță o prezență foarte iubită de români, dar și foarte controversată. Frumusețea și stilul ei unic cuceresc pe toată lumea și se pare că fiica ei îi calcă pe urme! Este la fel de frumoasă și când o vezi alături de mama ei zici că sunt două surori!

Ea este fiica Loredanei Groza! Seamănă perfect cu mama ei

Elena seamănă foarte bine mama ei și vedeta este foarte mândră de fiica sa. Cele două seamănă foarte bine! Artista nu ratează nicio ocazie de a le arăta fanilor câte o fotografie cu fiica sa.

Elena și Loredana Groza s-au îmbrăcat recent în ținute asemănătoare iar fanii au reacționat imediat. „Orice mamă se mândrește cu puiul ei.. dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, a scris vedeta pe Instagram.

Se pare că Elena împrumută chiar și stilul vestimentar la mamei sale și este foarte îndrăzneață! Are și pe cine să semene! Loredana este bine cunoscută pentru felul în care își alege hainele și pentru aparițiile sale de-a dreptul năucitoare.

Fiica Loredanei Groza

Fiica Loredanei Groza

Fanii artistei nu au ezitat să își spună părerea și au felicitat-o pentru felul în care și-a crescut fiica. „Tu, în varianta brunetă!”„Așa mamă, așa fiic㔄Am crezut că e Lore la 18 ani, însă nu știam de ce e altă culoare a părului.”, au fost câteva dintre complimentele lăsate de fani la respectiva postare.

La scurt timp Loredana a postat o fotografie aproape la fel ca cea postată cu fiica ei, iar asemănarea este izbitoare. Zici că sunt surori!

Loredana

Loredana

Citește și: Ileana Ciuculete a murit acum 3 ani. Ne e dor de tine, ciocârlia noastră

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top