Connect with us
Ea este noua iubită a lui Culiță Sterp. Artistul a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua

Vedete

Ea este noua iubită a lui Culiță Sterp. Artistul a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp are în sfârșit o nouă iubită oficială! Carmen de la Sălciua pare să nu mai facă parte din viața cântărețului, care este acum îndrăgostit până peste cap de Daniela.

Ea este noua iubită a lui Culiță Sterp. Artistul a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz. Cei doi au fost extrem de apreciați, dar au creat și numeroase controverse atunci când s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. Se pare că ultima lor despărțire a fost pe bune și nu mai există cale de întoarcere. Mai ales acum, când Sterp are o nouă parteneră de viață cu care se afișează pe rețelele de socializare.

Recent el a apărut pe Instagram cu o șatenă focoasă pe care o îmbrățișa cu patos. Fanii și-au dat seama imediat că între cei doi este mai mult decât o prietenie. Culiță Sterp a prezentat-o tuturor ca fiind noua sa parteneră și chiar a anunțat o nouă melodie care este scrisă special pentru ea.

Se pare că artistul este înnebunit după Daniela, chiar dacă relația lor este abia la început. Acesta i-a făcut femeii o mulțime de complimente chiar în direct, semn că nu are ochi decât pentru ea. ”Uitați ce iubită frumoasă am și ea zice că nu e frumoasă”, a spus Culiță Sterp pe InstaStory, după care și-a sărutat partenera pe obraz.

Culita Sterp si iubita sa Daniela. sursa foto: instagram

Culiță a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua o bună perioadă de timp, însă neînțelegerile constante dintre cei doi nu au mai putut fi controlate, așa că despărțirea a fost cea mai bună soluție pentru cei doi. Se pare că dragostea s-a stins de tot, acum că Sterp și-a găsit pe altcineva și nu se mai uită înapoi. Nici Carmen nu pare să sufere prea tare după despărțire.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top