Connect with us

Vedete

Elena Merișoreanu, devastată de durere după moartea Ilenei Ciuculete: „Am simțit că mă sfârșesc”

Ileana Ciuculete s-a stins din viață ieri, la doar 59 de ani. Colega sa de breaslă, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, a vorbit în emisiunea Teo Show despre durerea pe care dispariția subită a artistei i-a adus-o în suflet.

„L-am sunat pe soțul ei și i-am zis: „Ce faci? Ce face zânica?” El a spus: „Ce să facă? A plecat. A plecat pentru totdeauna”. Atunci am simțit că mă sfârșesc. Am vorbit cu soțul ei și azi dimineață. El țipa. I-am zis să mergem la el să îl ajutăm,  și el a zis: Da am nevoie de apă vie. Să o ajute pe Ileana mea! Legătura dintre ei va continua. De acolo din ceruri el va continua să o pomenească.

Ileana niciodată nu acuza dureri, nu zicea că e bolnavă. Probabil s-a trezit cu această boală pe care a dus-o pe picioare și a ajuns prea târziu. În această primăvară atât de frumoasă, e atât de trist ca în acest mare ocean s-a stins o stea a folclorului”, a povestit cu ochii în lacrimi Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: „Ileana face pare din sufletul meu”

Interpreta de muzică populară a vorbit și despre strânsa prietenie care a legat-o de Ileana Ciuculete.

Elena Merisoreanu, devastata de moartea Ilenei Ciuculete from VideoNET on Vimeo.

„O cunosc de când avea 13 ani. Ileana a fost în viața mea și a fost prezentă la toate evenimentele mele importante, alături de soțul ei. Ileana face pare din sufletul meu și o să o pomenesc în toate rugăciunile.

Atâția colegi dragi m-au sunat . Ileana a fost iubită de oameni, colegi foarte dragi, foarte apropiați de ea chiar dacă s-au văzut mai rar, mi-am dat seama că a fost iubită de toți.

A fost o fericita alături de Cornel. Nu cred că ea nu râde de noi că ne jelim, pentru că a dus o viață frumoasă alături de soțul ei. Sunt convinsă ca a fost primită frumos acolo unde s-a dus. Dumnezeu să o odihnească!”, a mai spus cântăreața.

ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT:
Care era numele real al Ilenei Ciuculete
Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș
Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie
Hepatita C: Ucigașul tăcut – Ce simptome a neglijat Ileana Ciuculete
Drama din viața Ilenei Ciuculete: Bătută și abuzată de propriul fiu
Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață. Cum arăta cântăreața în urmă cu câteva zile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top