Connect with us
Elton John îl omagiază pe George Michael: "Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional"

Vedete

Elton John îl omagiază pe George Michael: „Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional”

Elton John se declară profund şocat de moartea lui George Michael: „Sunt profund şocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos şi un artist excepţional”, a scris Elton John pe contul său de Instagram, potrivit Mirror.

„Sunt profund şocat. Am pierdut un prieten iubit, un suflet generos şi un artist excepţional. Gândurile mele se îndreaptă către familia sa şi fanii săi”, a scris Elton John pe contul său de Instagram, potrivit Mirror.

Superstarul George Michael, care s-a lansat în trupa Wham! în anii 1980 şi mai târziu şi-a continuat succesul său răsunător ca interpret solo, „a murit în pace, acasă” în locuinţa sa din Oxfordshire, a declarat impresarul său.
Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanţă South Central a fost chemat la proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT. Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: „Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă, după perioada de Crăciun”.

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume, de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La începutul acestei luni a fost anunţat ca producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael pentru un nou album.
„Familia cere ca intimitatea lor să fie respectată în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu.”

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.
După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariţie lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pentru o parte a tratamentului în spital.

Știri pe același subiect

Cauza morții

GAFĂ Actrița Sarah Michelle a crezut ca a murit Boy George, nu George Michael

Biografie George Michael, artistul a murit

Elton John îl omagiază pe George Michael: „Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional”

George Michael, artistul cu o voce de patru octave, star de prim rang al muzicii pop, dar cu o carieră marcată de excese

UPDATE: George Michael a murit

George Michael și-a ascuns viața sexuală. A murit la 53 de ani

Top piese George Michael. Cântărețul a murit în ziua de Crăciun

George Michael a murit la 53 de ani în casa sa, artistul a suferit mult

Primarul Londrei: George Michael un talent incredibil care a bucurat milioane de oameni

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top