Connect with us
Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Care a fost motivul

Vedete

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Care a fost motivul

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că nu poate suporta ilegalitățile care se petrec acolo. Ea susținea că Vulpița ar fi bătută de Viorel. Astfel, ea a decis să mai fie asistenta Mirelei Vaida dar se pare că, după trei săptămâni, tânăra s-a întors la Acces Direct

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Care a fost motivul

După trei săptămâni de la șocanta ei reacție chiar din timpul emisiunii, aceea de a-și anunța demisia și de a face dezvăluiri despre modul în care ar fi tratată Vulpița și cum postul de televiziune ar ascunde tot, Emily Burghelea a făcut o scurtă vizită la Acces Direct, conform Cancan.ro. Aceasta a afișat un look foarte fresh, purtând o rochie vaporoasă, o pereche de sandale cu toc, în asorteu. De altfel, coafura și machiajul erau și ele puse la punct, iar bronzul obținut în urma vacanței în Grecia se potrivea perfect cu imaginea ei.

Emily a coborât din mașină foarte încrezătoare și s-a îndreptat hotărât către platoul Acces Direct, în zona Piața Chibrit a Capitalei și a știut exact ce are de făcut pentru a încheia totul cu cei de la Antena 1. Se pare că vizita la fostul loc de muncă a fost făcută pentru a-și recupera lucrurile rămase în garderoba de acolo. A fost vorba de mai multe obiecte precum haine, perechi de pantofi sau accesorii.

În acea locație, Emily a avut surpriza să se întâlnească și cu personajele momentului, Vulpița și Viorel. În timp ce cu Veronica s-a intersectat direct, aceasta fiind observată în apropierea fostei prezentatoare, părând chiar că au schimbat câteva vorbe, Viorel nici măcar nu a privit-o pe tânără. A stat retras și a butonat telefonul tot timpul, evitând să aibă contact direct cu Emiliana.

Chiar dacă Vulpița a mai afirmat că este lovită de soțul său și el a avut de multe ori o atitudine agresivă față de ea, precum și tendința de a o lovi chiar în direct, rezultatele testului poligraf la care ea a participat au demonstrat contrariul. Astfel, s-a dovedit că nu a fost niciodată lovită de Viorel, nici măcar în glumă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top