Connect with us
Familia Pastramă și Raluca Podea, din nou în scandal. Raluca cere daune morale de 100 de mii de euro

Vedete

Familia Pastramă și Raluca Podea, din nou în scandal. Raluca cere daune morale de 100 de mii de euro

Brigitte și Florin Pastramă nu au deloc liniște în ultima perioadă și probleme se țin scai de cei doi soți. Relația lor este foarte zbuciumată, marcată de numeroase certuri și împăcări, scandaluri mari, dar și agresiuni, care i-au adus chiar în prag de divorț. Cu toate acestea, nici cei din jurul lor nu se lasă mai prejos și continuă să le facă probleme, în special fosta iubită a lui Florin, Raluca Podea. Aceasta le cere celor doi daune morale de 100 de mii de euro.

Unde a ajuns scandalul dintre Raluca Podea și soții Pastramă

Scandalul dintre Brigitte și Raluca Podea a izbucnit în urma unor mesaje pe care cele două și le-au trimis. De atunci, lucrurile nu stau deloc bine între ele. Brigitte susține că fosta iubită a soțului ei încearcă să îi despartă pentru a putea interveni ea să-l consoleze pe Florin. În plus, ea ar face tot ce îi stă în putință

Scandalul a ajuns la un nivel mai mare decât niciodată. Cele două femei din viața lui Pastramă au trecut acum la amenințări și plângeri la poliție. Se pare că Raluca Podea a dat-o în judecată pe actuala nevastă a lui Florin Pastramă, care ar fi amenințat-o. Mai mult, Raluca a depus o plângere și pe numele lui Florin Pastramă. Femeia vrea să-i pună la pământ pe cei doi și chiar să-i vadă cum mătură străzile și fac muncă în folosul comunității.

“Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a declarat Podea.

Nici Brigitte nu s-a lăsat mai prejos. Se pare că ea a fost prima care a trecut pe la Poliție. Aceasta ar fi depus plângere împotriva Ralucăi Podea, pe motiv că ea i-ar fi amenințat pe ea și Florin cu moartea, după ce ar fi angajat un bărbat să le facă rău. Ea ar fi complotat alături de sora lui Florin Pastramă, care nu o place deloc pe Brigitte, deși ea ar fi ajutat-o de mai multe ori.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu am înregistrarea convorbirii în care spune cu lux de amanunte cum a vrut să pună să ne bată pe mine și pe Pastramă, pe un anume Bogdan Vraciu. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încearcă să contracareze cumva plângerea mea penală”, a declarat Brigitte

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top