Connect with us
Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

Vedete

Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

Fiul Luminitei Anghel continua sa nasca polemici. Dupa ce o tara intreaga a asistat la conflictul dintre David Puscas si mama acestuia, celebra cantareata participanta la Eurovision, fiul adoptat al vedetei a luat o decizie care o va surprinde pana si pe mama sa.

David Puscas a scris recent pe Facebook ca se simte foarte bine cand apare la televizor si i-a tinut la curent pe toti prietenii sai in legatura cu toate activitatile sale.

Se pare ca celebritatea a inceput sa i se urce la cap pustiului, astfel incat, nu mai tarziu de ieri, David scria pe contul sau de Facebook ca va incepe o cariera in blogosfera romaneasca. David vrea sa isi deschida un blog despre moda si lifestyle, aratandu-i astfel mamei sale ca se poate ocupa si singur de viata lui fara sa ii mai ceara vreun leu.

Dana Rogoz s-a reintalnit cu „Magicianul” Marian Ralea. Ce s-a intamplat cand s-au vazut

CIRC DE POMINA! CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!

Fiul-Luminitei-Anghel-1

„Vreau sa fac public faptul ca incep munca la un blog de moda si lifestyle”, a scris David Puscas pe Facebook. Fiul Luminitei Anghel a fost acuzat de propria mama ca isi merita soarta si ca nu se intelege cu niciun prieten, ca are accese de furie pe care le mascheaza la televizor si convietuirea cu el a devenit insuportabila.

David si Luminita nu mai au de mult o relatie normala intre o mama si un baiat si asta din cauza lipsei de comunicare care s-a tot adancit intre cei doi.

4 Comments

4 Comments

  1. Ana

    2016-09-08T09:55:32+03:00 at 9:55

    NU L-A CRESCUT CUM TREBUIE!!

  2. Danutvoicu13@yahoo.es

    2016-07-04T23:10:19+03:00 at 23:10

    Eu nu sunt de părere ca mama trebuie să facă tot pentru ca fiul ei sa fie fericit. LA TRIMIS LA MUNCA SA SE INTRETINA SA AIBA RESPONSABILITATI SA FIE UN OM CAPABIL PENTRU ZIUA DE MAINE SA NU DEPINDA DE NIMENI. Nu la abandonat asa cum scrie mai sus..

  3. jigodii batrane

    2016-07-03T20:21:11+03:00 at 20:21

    Tembeli batrani majoritatea comentatorilor cu fb,ma intreb pramatii batrane ce sunteti daca v-ati aruncat plozii in strada la 18 ani sa traiasca singuri pt ca nu au ajuns la 20 in casa…sau nu v-au salutat …ca astea erau motivele invocate de aceasta ”mama eroina” bleah!
    Cati dintre batranii comentatori aveti nepoti care se drogheaza?
    Care locuiesc cu parintii biologici la 23 de ani si nu au job?
    Care beau si sparg prin casa?si tineti cacatul sub pres pana se trezeste ”copilul”si o ia pe drumul bun…
    jigodii mizerabile.

  4. Adina

    2016-07-03T14:50:38+03:00 at 14:50

    Ma uit cu durere cum comentati acest caz fara s aveti langa voi sau cu voi un copil adoptat. E atat de usor sa dai vina pe moatenirea genetica si uitati faptul ca educatia face totul. Un copil supradotat genetic..daca traieste langa lupi..se va comporta ca lupii. Acest copil a fost abandonat de doua ori..de mama biologica si acum de mama adoptiva. Niciodata nu o sa stiti ce este in sufletul unui copil adoptat. Niciodata!!! Adopti..ii acorzi o sansa in plus copilului. Nu este un bun luat..si apoi observi ca este ” stricat”…ca ai uitat cum trebuie sa-l educi. /iubesti!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top