Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

03.07.2016
Fiul Luminitei Anghel a luat o decizie NEASTEPTATA. A scris ASTA pe Facebook!

Fiul Luminitei Anghel continua sa nasca polemici. Dupa ce o tara intreaga a asistat la conflictul dintre David Puscas si mama acestuia, celebra cantareata participanta la Eurovision, fiul adoptat al vedetei a luat o decizie care o va surprinde pana si pe mama sa.

David Puscas a scris recent pe Facebook ca se simte foarte bine cand apare la televizor si i-a tinut la curent pe toti prietenii sai in legatura cu toate activitatile sale.

Se pare ca celebritatea a inceput sa i se urce la cap pustiului, astfel incat, nu mai tarziu de ieri, David scria pe contul sau de Facebook ca va incepe o cariera in blogosfera romaneasca. David vrea sa isi deschida un blog despre moda si lifestyle, aratandu-i astfel mamei sale ca se poate ocupa si singur de viata lui fara sa ii mai ceara vreun leu.

Dana Rogoz s-a reintalnit cu „Magicianul” Marian Ralea. Ce s-a intamplat cand s-au vazut

CIRC DE POMINA! CANTARET scos de pe plaja dupa ce a vomitat si a urinat PESTE TOT!

Fiul-Luminitei-Anghel-1

„Vreau sa fac public faptul ca incep munca la un blog de moda si lifestyle”, a scris David Puscas pe Facebook. Fiul Luminitei Anghel a fost acuzat de propria mama ca isi merita soarta si ca nu se intelege cu niciun prieten, ca are accese de furie pe care le mascheaza la televizor si convietuirea cu el a devenit insuportabila.

David si Luminita nu mai au de mult o relatie normala intre o mama si un baiat si asta din cauza lipsei de comunicare care s-a tot adancit intre cei doi.