Connect with us
Florin Pastramă, suspect de coronavirus. Care este cu adevărat starea acestuia

Vedete

Florin Pastramă, suspect de coronavirus. Care este cu adevărat starea acestuia

În ultimele zile a circulat un zvon cum că Florin Pastramă, soțul lui Brigitte, ar fi fost infectat cu noul coronavirus din cauza mamei lui, care ar fi contractat prima virusul. Se spunea că acesta ar fi ajuns la spital din cauza faptului că avea simptome specifice noului virus al momentului. Aceste detalii au fost oferite de o sursă apropiată celor doi, însă situația nu ar fi deloc așa cum ar fi spus.

Florin Pastramă nu a avut coronavirus

Zilele acestea s-a vorbit despre faptul că Florin Pastramă ar avea coronavirus. O sursă apropiată familiei acestuia susținea că el ar fi contractat virusul de la mama lui, iar la scurt timp și el ar fi început să aibă mai multe simptome specifice acestui virus. Bărbatul a avut febră și a decis să cheme salvarea, iar mai apoi a fost transportat la spital, însă ar fi fost trimis înapoi acasă și nu a vorbit deloc despre această întâmplare.

În realitate, lucrurile nu au fost deloc așa. Într-adevăr, mama acestuia a avut coronavirus în urmă cu aproximativ 5 luni, însă soțul lui Brigitte nu s-a îmbolnăvit și nici vorbă de spitalizare sau de izolare.

„Florin nu are niciun coronavirus. Este o minciună ce a apărut în tabloide. Într-adevăr, mama lui a fost infectată acum 5 luni. Și el și Brigitte sunt bine mersi, nu sunt în nicio izolare”, a declarat o persoană din familia celor doi.

În ultima vreme, Florin și Brigitte Pastramă au fost implicați în mai multe scandaluri. Acestea au fost provocate de neînțelegerile lor de cuplu, tot mai dese și mai expuse publicului. Dacă în urmă cu ceva timp se certau chiar în shaormeria pe care o dețin, spectacolul de acum s-a petrecut chiar în parcarea unui supermarket. Brigitte a fost târătă pe jos de către Pastramă și bruscată sub privirile speriate ale trecătorilor, care au filmat toată scena și au anunțat autoritățile.

Conform declarațiilor lui Florin, incidentul ar fi unul mai vechi, care s-ar fi produs din cauza lui Brigitte. Afaceristul susține că nu a fost vorba de violență domestică, ci doar i-a aplicat o simplă „corecție” soției lui pentru faptul că l-a jignit și nu a avut deloc respect față de el în acele momente. În plus, el s-ar fi simțit umilit atunci când ea i-ar fi reproșat că nu știe să conducă și ar fi cerut să treacă ea la volan.

„Îmi asum. Tu o știi pe Brigitte ce gură are, o cunoști de atâția ani. Și erau și camerele, nu eram doar noi doi. Deci, mă vede o țară întreagă cum mă jignește, dacă eram doar noi doi mă făceam că nu aud.  Suntem și noi bărbați și mai ales că sunt și țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli, nevasta e nevastă, bărbatul e bărbatul, nu mă dai tu jos de la volan că nu știu să conduc. Și vii tu femeie, să conduci tu!”, a spus Florin Pastramă în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top