Connect with us
Florin Salam, decizie radicală! Artistul părăsește RomâniaFlorin Salam, decizie radicală! Artistul părăsește România

Vedete

Florin Salam, decizie radicală! Artistul părăsește România

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, care se bucură de mare succes și în plan internațional. Melodiile sale au ajuns în topuri și i-au asigurat manelistului un loc printre cei mai buni artiști ai țării.

Artistul a luat o decizie importantă în urmă cu mai mult timp, dar abia acum s-a aflat. Astfel, Salam se va muta în străinătate alături de soția și copiii lui și este pregătit pentru o nouă viață.

Florin Salam se mută în Canada

Florin Salam a avut o perioadă extrem de grea. Ultimele luni au fost dificile pentru artist, care și-a pierdut fratele din cauza coronavirusului și a avut probleme și cu legea din cauza cântărilor neautorizate, dar și probleme cu interlopii și alte persoane care nu-i vor tocmai binele și nu-l lasă să stea în liniște.

Artistul a decis că este momentul să facă o schimbare în viața lui și să se liniștească pentru moment, alături de soția sa și cei trei copii. Manelistul a decis să se mute în Canada, motiv pentru care și-a achiziționat o locuință acolo.

Deși costurile par a fi mari, artistul susține că investiția nu a fost deloc una grea, comparativ cu o casă pe din România. Florin Salam a explicat că și-a permis luxul de a-și cumpăra această locuință după atâția ani de muncă, pentru că merită acum să aibă parte de liniște și să se bucure în tihnă de tot ce a agonisit, alături de familia lui.

„Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie. Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori.

Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile, cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum arată, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de propretăți mari”, a spus Florin Salam.

Florin Salam vrea să petreacă mai mult timp cu familia

Florin Salam vrea să ia o pauză de la tot haosul din România și își propune să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, ceea ce nu a reușit până acum. Cântărețul de manele își așteaptă acolo și fiica, nepotul și ginerele, cu care vrea să recupereze toate momentele pe care le-au pierdut în țară. Oricât ar fi încercat, niciodată nu reușea să le fie alături atât cât își dorea, mereu intervenind o problemă.

„ Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat”, a adăugat artistul.

Cât despre nuntă, Florin spune că nu va avea loc în țară și deja se gândesc la acest pas important din viața lor. Nu a dezvăluit încă locația exactă, dar cert este că va fi ceva special.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top