Connect with us
Florin Salam se însoară. Când va avea loc marele eveniment

Vedete

Florin Salam se însoară. Când va avea loc marele eveniment

Florin Salam este unul dintre cei mai celebri cântăreți de manele din țara noastră. Se bucură de mare succes atât în România, cât și în afara țării. Deși a suferit mult după ce soția lui, Fănica, a încetat din viață la o vârstă fragedă, și-a regăsit fericirea lângă Roxana Dobre, care i-a dăruit trei copii și cu care are o relație de șase ani. Cei doi formează un cuplu foarte sudat și au decis, în sfârșit, să-și unească destinele.

Florin Salam o va duce pe Roxana Dobre la altar

Florin Salam formează un cuplu cu Roxana Dobre de șase ani. Cei doi au împreună trei copii și o relație frumoasă. Deși au întâmpinat mai multe greutăți, au reușit să le depășească și au rămas în aceeași formulă chiar și azi. Mulți se întrebau de ce nu fac marele pas și nu se căsătoresc după atâta timp și nu înțelegeau ce au de gând.

Iată că cei doi au ajuns la o înțelegere și au decis să facă nunta. După ce au tot amânat acest eveniment din cauza experiențelor neplăcute prin care au trecut, au hotărât că a venit timpul să-și declare iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Roxana spune că e foarte important pentru ea să se cunune în fața lui Dumnezeu și, având în vedere că este prima dată când îmbracă rochia de mireasă, vrea ca totul să se desfășoare într-un cadru restrâns, liniștit. Deocamdată nu au stabilit dacă atât cununia civilă cât și cea religioasă vor fi în aceeași zi, însă pentru Roxana, cel mai mult contează cununia de la biserică.

‘O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu’ , a declarat logodnica lui Florin Salam.

Înainte de Roxana, în viața lui Florin Salam a fost Fănica, cea care i-a dăruit doi copii. Din nefericire, aceasta a murit în urmă cu 11 ani, chiar de Florii, la doar 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. El a fost devastat de pierderea soției și a mărturisit de mai multe ori că nimeni nu îi va putea locul acesteia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top