Connect with us
Foștii colegi de breaslă ai lui George Michael încă nu își pot reveni, după ce au aflat de decesul său. Ca o ironie a sorții, ziua de 25 decembrie 2016 a fost ultimul Crăciun al artistului.

Vedete

Foștii colegi ai lui George Michael îi aduc un omagiu: „Deja mi-e dor de tine”

Foștii colegi de breaslă ai lui George Michael încă nu își pot reveni, după ce au aflat de decesul său. Ca o ironie a sorții, ziua de 25 decembrie 2016 a fost ultimul Crăciun al artistului.

Interpretul piesei „Last Christmas” a murit ieri, iar azi-noapte a fost anunțat decesul său. Rând pe rând, foștii colegi de breaslă au început să transmită mesaje de condoleanțe.

„Sunt întristat de pierderea prietenului meu Yog (aluzie la „Yours Only George”). Eu, cei apropiați ție, prietenii tăi și lumea muzicii în general te vom iubi pentru totdeauna”, a scris pe Twitter cel care a fost colegul său de școală, Andrew Ridgeley.

„Sunt profund șocat, am pierdut un mare prieten. Era o persoana amabilă, generoasă și un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui și de toți fanii săi”, a scris pe contul său de Instagram, Elton John la aflarea acestei vești triste.

Madonna a postat un clip în care apare ea însăși prezentându-l pe Michael în 1989, la o gală de înmânare a premiilor, alături de mesajul:

„Adio, prietene. Ne părăsește alt mare artist. Nu se termină odată acest 2016 nenorocit?”. Artista face aluzie la moartea de anul acesta a regretaților David Bowie și Prince, printre mulți alți mari artiști.

Și trupa Duran Duran a deplâns pe Twitter plecarea unei alt artist talentat în 2016.

Robbie Willimas, al cărui prim single din cariera lui solo a fost o versiune a piesei ‘Freedom’ al lui George Michael, a scris la rândul său: „Te iubesc George. Odihnește-te în pace”.

Cântăreața americană Miley Cyrus a subliniat în mesajul ei, rolul lui George Michael în lupta pentru drepturile comunității LGBTQ. „Deja mi-e dor de tine. Mulțumesc entru activitatea ta în comunitatea LGBTQ. Te vom iubi pentru totdeauna”, a scris pe Twitter, Miley Cyrus.

Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman.

„Cu mare tristeţe, vă confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit împăcat în reşedinţa lui, în perioada Crăciunului. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul de presă al muzicianului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top