Fotografia Andreei Marin, care a stârnit un val de speculații: „O plăcere să…

12.11.2016
Fotografia Andreei Marin, care a stârnit un val de speculații: „O plăcere să…

Andreea Marin pare că se simte mai bine după despărțirea neașteptată de Tuncay Ozturk. Vedeta de televiziune a participat în ultima vreme la mai multe evenimente și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Recent, Andreea a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care apare alături de un alt bărbat. Speculațiile au început să apară cu repeziciune. Realizatoarea TV a afirmat însă că este vorba despre un medic, cu care va începe un nou proiect.

Citește și: OFICIAL. Motivul divortului dintre Andreea și Tuncay

„O vizita – surpriza si o placere sa revad un medic extraordinar, care face minuni la Acibadem Bodrum: dr. Mehmet Mutaf , pe care l-am intervievat de 2 ori cu mare placere in anii trecuti. In curand, un nou proiect impreuna cu Acibadem Hospitals Group Romania”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Fanii au reacționat imediat. „Scumpa mea.. Eu vreau sa te stiu bine , indiferent cine va fi in viata ta de acum! Meriti sa fericita si meriti un barbat adevarat sa te merite. Te pup cu drag”, este unul dintre mesajele primite de Andreea, la care ea a răspuns cu „Sunt bine, acum sunt in echilibru. Multumesc!”.