Connect with us
Cum arată cererea de divorţ depusă de Andreea Marin. FOTO

Vedete

Cum arată cererea de divorţ depusă de Andreea Marin. FOTO

În cererea de divorţ depusă de Andreea Marin, vedeta scrie că a trăit în tensiune în ultima vreme, iar relaţia pe care a avut-o cu Tuncay a afectat-o din ce în ce mai mult.

„M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei imcompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp.

Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiunea implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi.

CITEŞTE ŞI: Andreea Marin, replică dureroasă pentru Tuncay Ozturk: „Am ales liniștea…”

CITEŞTE ŞI: La două zile după divorț, Andreea Marin a făcut anunțul: ”Am o surpriză pentru voi…”

Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familiei nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate. Faţă de toate cele expuse mai sus, vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost fondată”, a scris prezentatoarea tv pe hârtia depusă la notar.

cum-arata-cererea-de-divort-depusa-de-andreea-marin-foto-1

Divorţ anunţat pe Facebook

„Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul.

Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeti că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele.

Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top