Gabriel Cotabiță a scăpat și de coronavirus. Cântărețul crede că a avut parte de un miracol

25.01.2021
Gabriel Cotabiță a scăpat și de coronavirus. Cântărețul crede că a avut parte de un miracol

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai celebri artiști, care se bucură de succes, dar care a avut și o viață plină de probleme, din cauza problemelor de sănătate. Artistul a reușit să treacă peste cele mai grele încercări, ba chiar a supraviețuit, după ce a stat în comă mai multe zile și nimeni nu credea că-și va mai reveni. De curând, artistul a avut coronavirus și se temea că nu va mai scăpa, însă un miracol s-a produs și acum este bine.

Gabriel Cotabiță a luptat din nou pentru viață

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime, iar printre ele se numără și Gabriel Cotabiță. Celebrul artist a fost lovit de această boală și a reușit să-i facă față, deși are mai multe probleme de sănătate, care ar fi putut agrava situația și să ducă la complicații.

La începutul lunii ianuarie, Gabriel Cotabiță a fost internat, după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2. Nu a avut simptome grave de coronavirus și nu s-a simțit extrem de grav, însă medicii au fost foarte atenția la starea lui de sănătate, având în vedere că a avut în trecut probleme grave, chiar a fost în comă din cauza unui stop cardio-respirator.

Coronavirusul i-a vindecat vederea lui Cotabiță

Gabriel Cotabiță este extrem de încântat că s-a vindecat și recunoscător medicilor. Mai mult, el crede că a avut parte de un miracol, pentru că nu s-ar fi vindecat de această boală grea. Mai mult, rugăciunile pe care le face mereu au avut și ele un rol important și l-au ajutat să depășeacă acest impas.

Mai mult, Cotabiță spune că, odată cu vindecarea de coronavirus, s-a vindecat și vederea lui. Nu își explică cum s-a putut întâmpla asta, însă a declarat că dioptriile lui au scăzut considerabil și și nu mai are nevoie acum de ochelari.

„M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a declarat cântărețul.