Connect with us
Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu mama sa: ”E greu de explicat în cuvinte…”

Vedete

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu mama sa: ”E greu de explicat în cuvinte…”

Relația dintre Gabriela Cristea și mama sa a fost una deloc bună și toată lumea știa acest lucru. Vedeta i-a purtat atâta ranchiună mamei sale, încât nici nu a mers la înmormântare deși tatăl ei a implorat-o să îți ducă mama pe ultimul drum. Acum, la mulți ani de la maorte femeii, Gabriela Cristea a decis să spună care a fost adevărul și să încidă gura tuturor celor care o acuză.

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu mama sa: ”E greu de explicat în cuvinte…”

Deși nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale, vedeta susține că și-ar fi luat rămas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers să își conducă mama la groapă îl ține doar pentru ea, motivând că detaliile sunt mult prea intime ca să povestească ce s-a întâmplat de fapt .

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

Toată lumea știe că atât mama Gabrielei Cristea a luptat să își vadă fata de pe patul de moarte, aceasta fiind cea mai mare dorință a sa. după 3 intervenții chirurgicale dificile, didina Cristea s-a stins din cauza unei pancreatite.  Mătusa Gabrielei Cristea a vorbit  despre starea de sănătate a femeii, explicând că deși operația reușise, infecția apucase să se extindă în tot corpul și medicii nu au mai avut ce să facă.

”Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit”, spunea mătuşa Gabrielei Cristea, la aceeași emisiune.

Tatăl Gabrielei Cristea a plâns-o mult pe cea care i-a fost soție, ba chiar a declarat la acea vreme că femeia poate nu s-ar fi stins dacă fii ca ei venea să o vadă pe patul de spital. Aceasta fusese ultima ei dorință.

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea. A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur. Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea”, a povestit tatăl Gabrielei Cristea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top