Connect with us
Gabriela Cristea revine la televizor. Ce emisiune ar putea prezenta

Vedete

Gabriela Cristea revine la televizor. Ce emisiune ar putea prezenta

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul familiei sale, celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Cei patru petrec mult timp împreună și se implică în tot felul de activități. Cu toate acestea, se pare că Gabriela vrea să facă mai mult de atât, drept pentru care a decis să se reîntoarcă pe micile ecrane. Negocierile ar fi început deja și este pe punctul de a lua locul unei alte prezentatoare celebre de la Antena 1.

Gabriela Cristea revine la televizor. Ce emisiune ar putea prezenta

După ce a renunțat la emisiunea ”Like a Star”, vedeta nu a mai fost văzută pe micile ecrane de ceva vreme, iar acum este liberă de contract și își pregătește revenirea în televiziune. Aceasta a anunțat că vrea să revină la viața de dinainte de a deveni mămică cu normă întreagă, dedicându-și tot timpul și resursele familiei sale.

Gabriela Cristea anunța că revenirea ar fi programată în septembrie, însă așteaptă un proiect pe placul ei, mare, cu un public larg în sală. Astfel, va alege o propunere care merită și va reveni la televizor, deoarece mulți oameni sunt doritori să colaboreze cu ea. În plus, îi este foarte dor să facă și altceva în afară de treburi casnice, grădinărit și alte activități obișnuite.

„Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. Îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă.”, a declarat Gabriela Cristea în urmă cu ceva timp.

Surse apropiate prezentatoarei susțin că Gabriela Cristea se află în discuții cu Antena 1 pentru a prezenta emisiunea Mireasa. Înainte, emisiunea o avea ca moderatoare pe Diana Dumitrescu.

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top