Nick Rădoi, infectat cu coronavirus. Până acum, milionarul nu credea în existența virusului și era neglijent

31.07.2020
Nick Rădoi, infectat cu coronavirus. Până acum, milionarul nu credea în existența virusului și era neglijent

Milionarul Nick Rădoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după ce a ignorat complet regulile impuse de autorități și a tratat totul cu superficialitate. Mai mult, el nu a crezut în existența virusului până nu a trecut prin chinuri infernale din cauza acestuia și nu s-a gândit nicio clipă că tocmai el va fi cel care va contracta virusul și va fi grav afectat de acesta.

Nick Rădoi, infectat cu coronavirus. Până acum, milionarul nu credea în existența virusului și era neglijent

De mai bine de 40 de ani, omul de afaceri locuiește în California. Încă de la începutul pandemiei, Nick Rădoi nu a crezut că există COVID-19, iar folosirea măștii o vedea inutilă. Astfel, la scurt timp după izbucnirea crizei sanitare și impunerea mai multor măsuri preventive, acesta s-a mutat în vila sa din Mexic, după ce a considerat restricțiile din California mult prea exagerate.

Mai apoi, milionarul român și fratele său au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar aceștia s-ar fi infectat într-un casino din Las Vegas. Acum că a trecut prin ceea ce nu credea că va trece vreodată, negând mereu existența acestui virus nemilos, afaceristul îi sfătuiește pe toți să respecte regulile impuse de autorități și să nu le lase influențați de cei care încearcă să-i convingă că nu există Covid-19.

A avut nevoie de peste două săptămâni de recuperare

Nick Rădoi a mărturisit că a trecut printr-o situație dificilă și, chiar dacă este un om sănătos, fără alte boli sau vicii, acesta a fost grav afectat de coronavirus, având momente în care simțea că nu mai poate continua. Acesta a rămas cu sechele după această experiență neplăcută și acum este foarte atent la tot ce face, purtând chiar două măști de protecție, se spală pe mâini ori de câte ori atinge ceva și respectă toate măsurile.

„Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli, acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc.”, a mai declarat Nick Rădoi.

Comentarii
  • adrian spune:

    Ah, ce întâmplare! S-a îmbolnăvit un om care nu credea în existența covidului și nu respecta niciuna din restricțiile impuse sau recomandate de autorități. Așa, și? Nu era normal să se întâmple așa? Și în ce fel sunt afectate „geniile” care respectă toate mofturile unuia ca Orban & comp? Eu port mască doar în împrejurările în care aș riscă să iau amendă sau alte consecințe legale, și întotdeauna o mască specială, refolosibilă, dintr-o pânză rară. Pentru că sunt convins că nicio mască nu mă protejează, dar cele mai multe îmi dăunează. Poate mă voi contamina, dar e problema mea. De ce-or fi cei care respectă toate restricțiile așa de îngrijorați pentru mine? Pe mine mă cam doare undeva de ei, e problema lor.

  • DODO spune:

    puneti-l sa scrie de o mie de ori : ,, am fost un prost si acum o trag la greu Virusul exista ! ,, si sa le imparta demonstrantilor anti masuri de protectie Din cauza ,, desteptilor ,, ca el ajutati de psd sufera un popor intreg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *