Connect with us
Gabriela Cristea, situație disperată. Fetița cea mică are nevoie de ajutorul psihologului

Vedete

Gabriela Cristea, situație disperată. Fetița cea mică are nevoie de ajutorul psihologului

Celebra prezentatoare TV Gabriela Cristea este o femeie fericită și împlinită. Are o familie frumoasă, un soț minunat și două fetițe frumoase. Deși pare că se descurcă de minune și totul este perfect, se pare că Gabriela și Tavi Clonda se luptă de ceva timp cu o problemă ce o privește pe fiica lor cea mică, motiv pentru care vor să apeleze la ajutorul unui psiholog.

Gabriela Cristea caută medic pentru fiica ei

Gabriela Cristea a dispărut de ceva timp de pe micile ecrane. În tot acest timp, s-a dedicat exclusiv familiei, în special creșterii celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Ei au o familie fericită și în casa lor primordială este iubirea, motiv pentru care au decis să împartă experiențele lor și cu cei de acasă.

Astfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt protagoniștii unui reality-show pe Antena Stars, unde le arată telespectatorilor cum decurge o zi din viața lor, cu ce activități își ocupă timpul, dar și cu ce probleme se confruntă. Deși la nivelul mariajului nu dau semne că există probleme, se pare că au apărut ceva complicații în ceea ce o privește pe mezina familiei.

Fiica lor cea mare se pare că a fost foarte cuminte, singurele probleme fiind plânsetele din timpul nopții, când era bebeluș. Iris, cea mai mică, se pare că le dă ceva bătăi de cap. Încă de când era mică, Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții, ceea ce îi sperie pe părinții ei. Deși toți medicii le-au zis că își va reveni în timp, Tavi și Gabriela își fac griji și cred că trebuie să apeleze la ajutorul unui psiholog, care să le spună exact care este situația și de ce recurge micuța la astfel de gesturi.

‘De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată și nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbătul pătuțul’, a povestit Tavi Clonda

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top