Connect with us
George Burcea a dat lovitura! Pentru câți bani a semnat cu o televiziune

Vedete

George Burcea a dat lovitura! Pentru câți bani a semnat cu o televiziune

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum, divorțul fiind aproape. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură. Deși procesul încă nu s-a sfârșit, se pare că Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat, alături de care a petrecut și câteva vacanțe. Nici actorul nu o duce deloc rău, cel puțin nu în plan financiar și profesional, unde se bucură de un mare succes, mai ales de când a semnat cu o televiziune celebră.

George Burcea a dat lovitura! Pentru câți bani a semnat cu o televiziune

Pro TV a anunțat faptul că George Burcea face parte dintre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii Ferma, prezentată de Mihaela Rădulescu. George Burcea și-a făcut deja bagajele și s-a retras în inima munților, acolo unde au loc filmările show-ului. Acesta va fi difuzat din toamnă și fanii lui vor fi surprinși cu o mulțime de evenimente interesante, care vor aduce postului TV un rating de zile mari.

Se pare că asocierea lui Burcea cu numele fostei sale soții celebre, Andreea Bălan, i-a adus un mare succes. Anunțul că el va participa la acest show a fost un șoc pentru toți, ținând cont de faptul că acesta semnase deja un contract cu Antena 1 pentru o telenovela românească, marca Ruxandra Ion. Se pare că filmările acesteia au fost anulate din cauza crizei sanitare cu care ne confruntăm, pentru a evita orice risc, Burcea având cale liberă să accepte oferta celor de la ProTV, care îi va aduce un câștig considerabil.

Conform unor surse Impact.ro, se pare că George Burcea va primi 1500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în emisiune. La final, dacă va ajunge până acolo, premiul cel mare îi va aduce nu mai puțin de 50 de mii de euro.

Andreea Bălan a primit cadou o vacanță în Grecia, în care își dorea să meargă alături de fetițe, însă, pentru a le scoate din țară, are nevoie de semnătura lui George Burcea. Deși a insistat, producătorii i-au comunicat că actorul nu nu poate interacționa cu nimeni din exterior pe toată durata filmărilor, timp de o lună, conform regulamentului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-08-13T12:01:33+03:00 at 12:01

    In Ardeal nici nu am auzi de el,un noman !!!!Este problema canalului cum risipesc banii!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top