Connect with us
George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. Ce vrea să îi facă fosta soție

Vedete

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. Ce vrea să îi facă fosta soție

George Burcea și Andreea Bălan sunt într-un război continuu. Divorțul este aproape, iar toate socotelile lor se vor încheia atunci. Până în acel moment, continuă să își arunce săgeți unul altuia și să își aducă acuzații foarte grave, care nu îi pun deloc într-o imagine prea bună. Deși Andreea a încetat să mai aducă public vorba de George de ceva timp, acesta continuă să facă dezvăluiri despre fosta lui soție, chiar în cadrul emisiunii Ferma la care participă acesta. El susține că Andreea ar plănui lucruri neplăcute, de care el și-a dat seama.

George Burcea susține că Andreea vrea să obțină custodie totală

Divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan este aproape. Cei doi sunt într-un conflict continuu și fac tot ce le stă în putință pentru a se ataca. Viețile lor continuă separat, dovadă stând faptul că Andreea deja și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, cu care se afișează acum fără nicio reținere, deși la început se ascundeau de ochii lumii din motive cunoscute doar de ei.

Nici George Burcea nu pare să sufere după Andreea. El participă acum la emisiunea Ferma de la ProTV, unde are parte de cele mai frumoase experiențe, dar și muncește foarte mult pentru a câștiga, acesta fiind scopul principal. Aici, actorul s-a apropiat deja de concurenți, în special de fete. El a fost surprins în prezența Vivianei Sposub, cu care s-a și sărutat. De altfel, și cu Anna Lesko a dezvoltat o relație aparte, aceasta ajungând chiar să-i ia apărarea în situația cu Andreea Bălan.

În cadrul emisiunii, George face cele mai mari dezvăluiri despre mariajul cu Andreea, dar și despre ce intenționează aceasta să îi facă acum. Pe lângă faptul că ea ș-ar fi dat pe Burcea pe mâna poliției când se afla sub influența substanțelor interzise, se pare că aceasta încerca să-l denigreze de fiecare dată când prinde ocazia, oferind detalii presei.

Ea ar recurge la aceste gesturi pentru a se scuza de faptul că a fost văzută în prezența noului iubit, lucru pe care nu și l-ar fi dorit. De altfel, ea și-ar dori cu orice preț custodia celor două fetițe și ar încerca să profite de faptul că George este plecat pentru a-și duce planul la bun final, așa cum susține el.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la „Fermă” să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a spus George Burcea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top