Connect with us
George Burcea și Ana Lesko, suspect de apropiați. S-au aliat împotriva Andreei Bălan

Vedete

George Burcea și Ana Lesko, suspect de apropiați. S-au aliat împotriva Andreei Bălan

George Burcea și Ana Lesko participă împreună la Ferma, emisiunea care poate fi urmărită la ProTV. În ultima vreme, s-au observat mai multe apropieri între concurenți, însă cea dintre George Burcea și Ana este foarte suspectă și, se pare că cei doi s-ar fi aliat împotriva fostei soții a actorului, Andreea Bălan. După ce Burcea a acordat un interviu în care a adus o serie de acuzații la adresa Andreei, Anna Lesko a susținut declarațiile acestuia și a atacat-o dur pe artistă.

George Burcea, acuzații grave pentru Andreea

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la final de drum. Lucrurile nu mai pot reveni la normal între cei doi și divorțul este tot mai aproape pe zi ce trece. Tot ceea ce îi mai leagă acum sunt cele două fetițe pe care le au împreună cei doi. În plus, Andreea și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și nu mai vede cale de împăcare cu fostul soț.

George Burcea face parte dintre cele 16 vedete care participă la Ferma, emisiunea care anunță surprize de proporție pentru telespectatori. Acesta a atras atenția celor de acasă chiar dinainte ca emisiunea să înceapă. Imaginile din promo-ul emisiunii, care i-a surprins pe el și Viviana Sposub sărutându-se, au fost cea mai mare atracție și toți s-au gândit că între ei s-a înfiripat o idilă.

În cadrul unui interviu, George a vorbit despre Andreea Bălan și despre răul pe care ea i l-ar fi făcut. El a dezvăluit faptul că ea a fost cea care l-a dat pe mâna poliției atunci când a fost prins sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea. Mai mult, ea ar fi oferit detalii intime despre acesta chiar când se afla într-o emisiune, ceea ce l-a determinat pe producător să-i adreseze întrebări care nu i-au făcut deloc plăcere și l-au pus într-o situație deranjantă.

„A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi. Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou, cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.”, a declarat Burcea.

Anna Lesko, atac la adresa Andreei Bălan

Se pare că Anna Lesko și George Burcea s-au apropiat destul de mult, ceea ce a făcut-o pe artistă chiar să intervină și să îi ia apărarea acestuia, cu privire la situația lui cu fosta soție. Astfel, ea susține că Andreea doar își imaginează faptul că George a încercat să profite de pe urma ei pentru imagine și nu este de acord cu faptul că aceasta și-ar spăla rufele în public, lucru deloc demn pentru un artist.

“Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko în timpul unei discuții.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top