Connect with us
George Burcea și Viviana Sposub vorbesc despre povestea lor de dragoste

Vedete

George Burcea și Viviana Sposub vorbesc despre povestea lor de dragoste

George Burcea este fostul soț al Andreei Bălan. Căsnicia lor s-a distrus în urmă cu ceva timp și lucrurile între ei merg din ce în ce mai rău, chiar și din postura doar de părinți. Tot ce îi mai leagă acum sunt cele două fetițe pe care le au împreună, însă nici aici nu cad de acord și continuă să își arunce săgeți. De ceva timp, abii și-au refăcut viața, ceea ce arată că nu mai este loc de sentimente sau regrete, ci tot ce așteaptă este încheierea divorțului. Cea mai recentă relație e cea a lui George cu Viviana Sposub, despre care ei vorbesc deschis.

George Burcea și Viviana, îndrăgostiți pe neașteptate

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, este concurent la Ferma, emisiunea de la ProTV. Acesta a devenit unul dintre cele mai urmărite personaje ale momentului, mai ales de când apare în cadrul show-ului, unde face tot felul de dezvăluiri la adresa artistei și continuă să o atace, fără ca aceasta să aibă vreo reacție. În plus, toată atenția s-a orientat asupra lui de când a format un cuplu cu Viviana Sposub, o altă concurentă de la Ferma.

Inițial, cei doi au apărut în Promo în timp ce se sărutau, iar mai apoi, totul a fost clar: nu s-au mai ascuns, au dat frâu liber sentimentelor și au arătat tuturor că între ei se înfiripă o relație frumoasă. Cei doi petrec timp împreună în cadrul emisiunii, sunt mai mereu amândoi și chiar împart același pat. George s-a aflat la duel și a mărturisit că prezența Vivianei chiar îl ajută și îl face să se descurce mai bine.

Cei doi sunt încântați de relația lor, însă este destul de interesant faptul că s-au putut îndrăgosti, deși amândoi spuneau în testimoniale că nu intenționează să-și găsească perechea aici, pentru că scopul lor este să câștige și nu vor să intervină ceva care să-i distragă.

Și în afara Fermei, conform surselor apropiate celor doi, George și Viviana se iubesc precum doi adolescenți la început de drum, nu grăbesc lucrurile și se susțin reciproc, mai ales că actorul se află în plin proces de divorț. George așteaptă ca lucrurile să revină la normal și apoi o va prezenta mamei lui pe noua iubită.

“El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine. Chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte. Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui. Relația lor este ca a unor adolescenți în acest moment. Au fluturași în stomac. Se iubesc”, a declarat o sursă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top