Connect with us
George Burcea și Viviana au postat prima poză împreună. Relație începută în Ferma

TV

George Burcea și Viviana au postat prima poză împreună. Relație începută în Ferma

George Burcea a postat prima poză împreună cu Viviana Sposub, după ce s-a tot zvonit că au o relație. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro TV. Timid și fără prea multe discuții. Așa a fost începutul legăturii dintre cei doi. În emisiunea de miercuri, 7 octombrie, cei doi s-au revăzut, iar totul s-a lăsat cu sărutări tandre și îmbrățișări lungi. Imediat după, George a pus pe Instagram o poză în care o sărută pe Viviana, semn că își asumă această relație.

George Burcea, prima poză oficială cu iubita lui

George Burcea este un bărbat asumat. S-a îndrăgostit și nu se ferește să arate asta publicului larg. Miercuri seară, actorul a publicat pe contul lui de Instagram, o poză în care apare sărutându-se cu asistenta TV, Viviana Sposub.

Cei doi sunt concurenți în emisiunea Ferma 2020, prezentată de către Mihaela Rădulescu. După ce a fost eliminată în cadrul unui duel, Viviana a ajuns în Tabăra bandiților, alături de Gabi și Giulia Nahmany. Ceilalți concurenți credeau că cei trei ai plecat acasă.

George Burcea și Viviana au postat prima poză împreună. Relație începută în Ferma

Mare surpriză le-a fost în momentul în care ei și-au recâștigat dreptul de a intra în Fermă. Viviana a revenit în competiție alături de George Burcea, iar revederea a fost extrem de plăcută pentru amândoi.

S-au îmbrățișat îndelung și s-au sărutat în aplauzele colegilor de competiție. În momentul în care emisiunea a fost difuzată le TV, George Burcea a dat share pe story, pe Instagram, unor screenshot-uri cu ei doi, lucru pe care l-a făcut și Viviana.

Se pare că cei doi sunt foarte îndrăgostiți. George Burcea a fost soțul Andreei Bălan, împreună cu care are două fetițe. Viviana Sposub este asistentă tv la Vorbește lumea de la Pro TV. Despre trecutul ei amoros nu se cunosc amănunte.

Cert este că ei par bine împreună, și au toată susținerea fanilor, care le lasă zeci de comentarii la postările de pe rețelele de socializare.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top