Connect with us
George Burcea le-a închis gura fanilor: "Doar bârfa-i bună?"

Vedete

George Burcea le-a închis gura fanilor: „Doar bârfa-i bună?”

George Burcea și Andreea Bălan trec printr-o perioadă foarte urâtă, însă amândoi au fost destul de discreți cu privire la relația lor în ultimele zile. Totuși, pe ici pe colo, au răspuns la câte un comentariu și au confirmat că momentan nu sunt împreună. Acum actorul pare că s-a cam săturat de speculații și a decis să închidă gura tuturor celor care dezbat subiectul mariajului său.

George Burcea le-a închis gura fanilor: „Doar bârfa-i bună?”

Burcea a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.

”Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Totodată, el a șters aproape toate comentariile de la ultimele sale fotografii și a blocat această opțiune. Fanii nu mai pot decât să îi dea like.

Vă reamintim că actorul a fost prins drogat la volan acum câteva zile, iar ieri Andreea Bălan a confirmat printr-un comentariu pe Instagram că nu mai este împreună cu soțul ei.

Și tatăl actorului a decis să își spună părerea și este, în mod evident, de partea nurorii sale. Nelu Burcea îl condamnă pe fiul său pentru consumul de droguri și pentru felul în care se comportă cu soția sa.

Citește și: Andreea Bălan a confirmat toate speculațiile din presă! Ce i-a răspuns unei fane

Citește și: Liviu Vârciu, din nou tată! Iubita lui este însărcinată

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. delia

    2020-03-02T22:20:53+02:00 at 22:20

    Doresc sa comentez/Le doresc tot binele amindurora si copiilor.Timpul le va rezolva pe toate , trebuie tarie de sine ,lista poate cotinua ……… Este asa usor sa cazi in prapastia dezbinarii si dependentei . Sper sa gaseasca taria necesara pentru a continua lupta ….

  2. ink

    2020-02-28T10:12:05+02:00 at 10:12

    Ce labagiu trist acest cabotin ce-si zice actoras. Andreea este victima. Cum dreaq n-a observat ca acest individ are grave deficiente comportamentale. Din asa tata -dupa propria-i marturisire- asa progenitura…si din pacate, in astfel de cazuri lucrurile nu se pot imbunatati, dimptriva, se tot degradeaza….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top