Gina Pistol nu mai poate ascunde asta! Secretul rusinos din viata intima

Adrian Vrauko
05.04.2020
Gina Pistol nu mai poate ascunde asta! Secretul rusinos din viata intima

Gina Pistol are imaginea de femeie sexy si rea, dar cat de rea poate fi atunci cand iubitul intrece masura? Fosta vedeta Playboy a dezvaluit un lucru rusinos dintr-o fosta relatie. Vezi mai jos ce a fost nevoita sa faca cand iubitul ei o sicana prea tare.

Nimeni nu si-o imagineaza pe Gina Pistol, prezentatoarea Asia Express, luand taurul de coarne. Crezi ca superba vedeta care a pozat pentru reviste pentru barbati e in stare de acte violente in cuplu? Gina a dezvaluit ca a fost nevoita, la un moment dat, sa isi palmuiasca iubitul pentru ca trancanea prea mult. Intrucat iubitul vorbaret nu se putea opri din palavrageala, Gina i-a ‘aplicat’ o palma de mama focului ca sa il potoleasca.

Gina Pistol despre o super experienta: „A fost cel mai frumos cadou”

Gina Pistol, de la Asia Express, are o relatie in clipa de fata cu Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Nu stim daca relatia dintre Gina si Alin decurge cu palme si alte gesturi violente, dar cert este ca, potrivit prietenei sale Oana Ionita, Gina isi doreste din toata inima sa intemeieze o familie cu Alin. Gina si-ar dori foarte mult un copil si sa se casatoreasca cu Alin Cocos, a marturisit Oana Ionita intr-o emisiune de la Antena Stars.

Gina Pistol este una din cele mai cunoscute femei din Romania. S-a remarcat in emisiunea „Vara ispitelor” si in pictorialele nud din revista Playboy. Gina a bifat cativa barbati celebri cunoscuti printre care si cunoscutul ‘Poponet’, Codin Maticiuc, barbatul care era sa o duca la altar pe cantareata Anna Lesko.

Comentarii
 • elia valentin spune:

  BUna ziua,
  Cum sa fie acum cu Alin Cocos ?? E cu Smiley impreuna ce ceva timp !! Sunteti aiurea si varza !!!

 • Jan valjan spune:

  Vezi ca te contrazici cand zici ca daca a pozat in reviste deocheate nu e o viata de dezmat. Dar sa ai parteneri fara numar,ce inseamna?

 • Dinu spune:

  Nu am înțeles nimic din articolul vostru cu Gina Pistol…când e actualitatea voastră? Acum ea este cu altă persoană , iar voi o dați cu Alin Cocoș…și pe urmă ce mari secrete ați dezvăluit? Se știe că , la fel ca multe alte tinere, pentru a se remarca , au pozat în reviste pentru adulți ( asta ne fiind automat egală cu o viață de dezmăț…) și până la vârsta de azi sigur că a avut mai mulți prieteni, buni sau mai puțin buni…Chiar nu mai aveți subiecte de discutat în presa voastră…tot reluați știri din antichitate , cunoscute și răscunoscute, tentându-ne cu niște titluri de tot rahatul…RUȘINE!!! Asta nu e presă, e mizerie de aruncat la coș…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *