Gina Pistol trece prin momente grele chiar în timpul sarcinii: “Mi se rupe sufletul!”

20.10.2020
Gina Pistol trece prin momente grele chiar în timpul sarcinii: “Mi se rupe sufletul!”

Gina Pistol este însărcinată și radiază de când a aflat că va deveni mămică. Vedeta se pregătește intens de venirea pe lume a copilului ei și al lui Smiley și deja s-a confruntat cu problemele specifice sarcinii. Cei doi au ținut ascunsă o perioadă sarcina, pentru a se asigura că totul decurge așa cum trebuie, iar de curând au decis să le dea marea veste tuturor celor care îi iubesc și le urmăresc activitatea. Totuși, Gina nu are o perioadă tocmai liniștită și în această zi a avut parte de o experiență neplăcută, care a marcat-o.

Gina Pistol, probleme grave cu pisica familiei

Gina Pistol a avut parte de o sperietură mare în această dimineață. Ea este o mare iubitoare de animale și, când pisoiul ei a făcut o criză de epilepsie, vedeta s-a speriat foarte tare. Ea a decis să împărtășească această experiență cu fanii ei de pe Instagram și a realizat mai multe Instastories, unde a vorbit despre cum se manifestă această boală la animalul ei de companie, dar și despre câtă zarvă a provocat criza acestuia de azi. Din imagini se observă că este extenuată și foarte afectată de ce întâmplate.

Gina Pistol a explicat că s-a trezit de dimineață, încă de la ora 05.30, deoarece pisicul ei a suferit o criză de epilepsie. Din fericire, de această dată, criza a a fost una ușoară, însă se teme că viața acestuia este în pericol. Până acum, crizele aveau loc o dată la 3-4 luni, însă acum s-a produs la doar o lună de la ultima. Gina este foarte stresată din această cauză și urmărește acum fiecare mișcare a animăluțului ei. Ea nu s-a odihnit deloc în această zi, deși ar trebui să stea liniștită și să aibă grijă de sarcina ei.

“Azi-dimineață a făcut o criză de epilepsie. Am sărit din pat, nici nu știu cum am ajuns la el. A fost o criză ușoară, pentru că a ținut puțin și și-a revenit repede. De la 5 jumătate până la 9 am stat în pat cu ochii deschiși. Mi se rupe sufletul când face de-astea. Din păcate, le face de câțiva ani, doar că le făcea la distanță de 3-4 luni, iar acum a trecut o lună de la ultima criză.”, a mărturisit Gina Pistol.

Articolul continua dupa publicitate

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țara noastră. De curând, ea a recunoscut faptul că va deveni mămică, deși o perioadă a ascuns sarcina. Gina este foarte mândră acest statut și nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala burtica. Ea s-a confruntat deja cu simptomele specifice sarcinii și chiar și cu retenția de apă, care îi dă bătăi de cap, deși încearcă să aibă un stil de viață sănătos, mănâncă ce trebuie și evită să consume sare în exces.