Connect with us
Ilie Năstase este un tată mândru. Fiica lui cu Amalia Năstase i-a dat o veste mare

Vedete

Ilie Năstase este un tată mândru. Fiica lui cu Amalia Năstase i-a dat o veste mare

Ilie Năstase este un tată împlinit. Departe de problemele de ordin sentimental pe care le-a avut în ultimul timp, fostul mare tenismen se mândrește cu niște copii minunați, care îi oferă împlinire sufletească. Recent, fiica lui cea mare a făcut un pas important în viață și în carieră.

Fiica lui Ilie Năstase cu Amalia a primit o bursă de studii

Bucurie mare în familia Năstase după ce fiica cea mare a Amaliei cu Ilie Năstase a primit o bursă de studii la o școală de arte de prestigiu din capitala Franței. Alessia, care are doar 17 ani, va începe cursurile în luna august a acestui an.

Despre acest nou început au vorbit Alessia și mama ei, Amalia Năstase în emisiunea lui Cătălin Măruțp de la Pro Tv.  Școala la care a intrat adolescenta se numește Design Parson din Paris, iar fiica lui Năstase va urma specializarea Fine Arts pe un program care se numește Media Art & Technology.

Este vorba despre o școală americană care are sediu și la Paris. Amalia Năstase este foarte fericită de reușita fiicei sale și a povestit cum a primit marea veste.

„A intrat în cameră la mine la 8 dimineața cu laptopul în brațe, urlând și plângând. Am zis că mor, că s-a întâmplat ceva. Ne-am uitat toți, am plâns toți. Și acum am pielea de găină când vorbesc. Îmi aduc aminte cât de impresionată am fost pentru că, știi, ca și părinte, îți spui: Băi, poate exagerez eu, poate copilul meu nu e chiar așa cum zic eu. Dar uite că e mai mult decât ziceam eu că e”, a spus Amalia Năstase.

Ce a spus Ilie Năstase despre reușita fiicei sale

Ilie Năstase a fost extrem de bucuros când a aflat că fiica sa va pleca la Paris cu o bursă de studii. Fostul mare tenismen a primit vestea primit vestea prin telefon și a fost emoționat.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, a spus Alessia Năstase.

Ilie și Amalia Năstase au divorțat în urmă cu mai mulți ani, dar țin legătura fiind părinții a două fete în vârstă de 13, respectiv 17 ani.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top