Connect with us
Amalia Năstase s-a recăsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o, după divorțul de Ilie Năstase

Monden

Amalia Năstase s-a recăsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o, după divorțul de Ilie Năstase

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, este în culme fericirii. Aceasta s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul cu care are un băiețel.

Amalia a vrut să țină totul secret, până astăzi, câns a făcut primele declarații despre ceremonia care a avut loc în Las Vegas.

Citește și: Amalia Nastase a postat prima fotografie cu baietelul ei! Uite cat de dragalas este!

Cel de-al doilea soț al Amaliei Năstase este cu patru ani mai tânăr decât ea. Răzvan Vasilescu le crește și pe fiicele lui Ilie Năstase împreună cu fiul său.

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (…). Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă la Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte (…). În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a spus Amalia Năstase la “Acces Direct”.

Divorțul de Ilie Năstase, cel mai greu moment pentru Amalia

În cadrul interviului, vedeta a făcut declarații sincere despre despărțirea de tatăl fiicelor sale.

Citește și: Ce a făcut Ilie Năstase chiar de ziua lui Brigitte! ”M-a deranjat foarte mult, în momentul în care…”

“Probabil a fost cel mai greu moment (n.r.: divorțul de Ilie Năstase), era un viitor incert și pentru copii nu știam cum va fi.

Da, pentru copii, am tot timpul răbdare, nu am simțit niciodată că e prea mult. Nu doar pentru copiii mei, ci și pentru ai altora. (…). Fetele se implică în proiecte caritabile la Emma e foarte preocupată de animale, de salvarea câinilor, iar Alessia, cu copiii.”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase în perioada dintre 2004-2010

“Am învățat foarte multe de la Ilie. Cu el am plecat prima dată din țară. Și alături de el am intrat într-o lume în care nu prea ai cum să intri. M-a prezentat unor oameni, care erau miliardari și a trebuit să învăț cum trebuie să mă comport.

Avem o relaţie excelentă, ne iubim foarte mult cele două fete pe care le avem împreună. În continuare, calităţile lui şi ale mele sunt nişte calităţi care construiesc ceva frumos (…). Ilie va fi bine, pentru că el este un om bun la suflet şi el are un Dumnezeu al lui”, a mai spus Amalia Năstase.
Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top