Connect with us
Ilie Năstase nu mai divorțează! De ce a retras Ioana actele de divorț

Vedete

Ilie Năstase nu mai divorțează! De ce a retras Ioana actele de divorț

Ilie Năstase și Ioana Simion formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Așa cum ne-a obișnuit, fostul tenismen nu poate avea o viață liniștită și nu poate ține prea mult o femeie lângă el, fără a se isca între ei vreun scandal. Nici căsnicia actuală nu merge prea bine, pentru că divorțul a fost doar la un pas de a avea loc, însă ceva a înduplecat-o pe Ioana să-și schimbe decizi.

Ioana Năstase s-a răzgândit: nu mai divorțează!

Ilie Năstase și Ioana, soția lui, au fost la un punct de a divorța. Femeia a trecut prin clipe de groază alături de soțul ei, care a agresat-o fără milă. Atunci, Ioana a decis să se retragă din viața fostului tenismen și era hotărâtă că nimic nu o va mai întoarce din drum, având în vedere că nu este de acord cu agresiunea și comportamentul soțului său.

Totuși, se pare că Ilie are o mare putere de convingere și a reușit s-o facă pe Ioana să se răzgândească. Chiar când aceasta a depus actele de divorț, el a căutat-o și i-a spus că-i pare rău. Ioana i-a cerut să-i promită că nu va mai fi agresiv, iar tenismenul s-a conformat, pe motiv că a realizat că faptele lui au fost unele grave.

Ioana Năstase a mărturisit că a ales să-i mai acorde o șansă soțului ei mai mult pentru a se simți ea bine și împăcată sufletește. Încă nu se gândește că relația lor va mai fi ca înainta, dar speră că vor putea fi măcar prieteni.

”Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult. După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat. M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent”, a spus aceasta pentru click.ro.

Ilie Năstase nu-i ia bunurile Ioanei

S-a tot vorbit despre faptul că Ilie ar fi amenințat-o pe Ioana că îi ia toate bunurile pe care le are de la el. Astfel, femeia a ținut să clarifice situația și a explicat că ea și soțul ei au încheiat un contract prenupțial, în care scrie clar că bunurile cumpărate în timpul căsătoriei sunt strict ale ei, motiv pentru care Ilie nu poate recurge la astfel de fapte. Ioana a declarat clar că își retrage divorțul din alte motive, nu de teamă că rămâne fără bunuri.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top