Connect with us

Vedete

Ilie Năstase plătește o pensie alimentară uriașă pentru fetele sale

Brigitte, actuala soție a fostului mare tenismen, a dezvăluit că Ilie Năstase plătește o pensie alimentară uriașă pentru fetele sale cu Amalia Năstase.

Frumoasa brunetă a declarat că Amalia Năstase îl șantajează pe fostul său soț și că îi cere o sumă exorbitantă pentru întreținerea celor două fiice, Alessia, de 14 ani și Emma de 11 ani. Deși nimeni nu credea că ar exista asemenea probleme între cele două, Brigitte a vorbit fără ocolișuri despre tot ce a îndurat de la fost soție a lui Ilie Năstase.

“Eu am acceptat toate porcăriile acestei femei. De la jignirile care mi-au fost adresate, până la şantajul pe care-l face cu Ilie. De foarte multe ori, aud cum îl sună şi urlă în telefon: «Ce-i iei la curva aia, zdreanţa aia, 50 de Chaneluri, în loc să dai banii copiilor tăi?». L-a tot şantajat pe Ilie şi i-a zis în repetate rânduri că nu-i mai dă fetiţele. Eu am acceptat toate porcăriile pentru că am vrut ca Ilie să fie fericit, să se bucure de copiii lui, dar în ultima perioadă nu am putut să tac”, a declarat Brigitte Năstase, pentru Click.ro.

Citește și: Ilie Năstase a rupt tăcerea și a vorbit despre scandalul cu Brigitte Sfăt: „Faci ce trebuie să faci…”

Brigitte Năstase: „Soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”

Actuala doamnă Năstase a precizat că își cumpără singură ținutele de mii de euro și că fostul tenismen plătește o pensie alimentară colosală.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, a mai declarat Brigitte Năstase.

Jurnaliștii de la Click au acordat dreptul la replică Amaliei, însă aceasta nu a vrut să comenteze declarațiile brunetei.

„Eu nu comentez niciodată detaliile personale ale vieţii mele, cu atât mai mult ale lui Ilie Năstase”, a spus Amalia.

Citește și: Brigitte Sfăt, confruntare cu presupusa amantă a lui Ilie Năstase: „Are două relații în paralel”

Pensia alimentară pe care Năstase o dă în tranşe sau o dată pe an nu este stabilită de judecători, întrucât el nu a vrut să fie constrâns de reguli. Acesta și-a dorit ca fiicele sale să se bucure de un trai fără griji, cu vacanțe, studii, cadouri și haine de cea mai bună calitate.

Conform americanilor de la Celebrity Net Worth, un site specializat in estimarea averilor starurilor, Ilie Năstase are  o avere estimată la 15 milioane de euro.

Ilie Năstase și Briggite s-au cunoscut în 2010 și și-au oficializat relația în 2013. Fostul tenisment a mai fost căsătorit de 3 ori, cu modelul belgian Dominique Grazia, actriţa Alexandra King și cu Amalia Teodorescu, de care a divorţat în 2010, după 7 ani de căsnicie şi 14 de relaţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top