Imagini de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce vedete au venit să-i aducă un ultim omagiu

13.06.2020

Costin Mărculescu a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct. Acesta a fost găsit fără suflare în locuința sa, respectiv în cadă, după mai mult timp de la deces. Cei care ar fi anunțat autoritățile au fost chiar vecinii, după ce s-a spart o țeavă din apartamentul regretatului actor, care a inundat mai multe locuințe. În plus, câinele acestuia a lătrat neîncetat, ceea ce reprezintă o asemănare cu moartea Cristinei Țopescu. Actorul este condus astăzi pe ultimul drum, iar mai multe vedete au venit să-și ia rămas bun de la el.

Imagini de la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce vedete au venit să-i aducă un ultim omagiu

Actorul va fi înmormântat la cimitirul Învierea, în cavoul familiei. Acum, trupul său neînsuflețit se află la capela Bisericii Sf Gheorghe cel Nou, acolo unde este vegheat de prieteni și de familie. Mai multe vedete au venit să-i aducă un ultim omagiu. Printre acestea se regăsesc Mara Bănică, Pepe, Silvana Rîciu, Dan Capatos, Luis Lazarus, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Andreea Tonciu, Puiu, Florentina. Aceștia i-au adus coroane pe care au scris mesaje triste, transmise din suflet pentru regretatul lor prieten, care în ultima perioadă s-a confruntat cu mari probleme.

Apropiații lui Costin Mărculescu susțin că acesta s-a confruntat cu mari probleme financiare în ultima vreme, mai ales de când agenția sa de modele a dat faliment, aceasta reprezentând o importantă sursă de venit pentru actor. De atunci, necazurile au început să apară, situația materială deplorabilă corelând cu depresia și probleme de ordin cardiac, pentru care Costin urma un tratament. În plus, acesta suferea mereu de atacuri de panică, pentru care avea nevoie de ajutorul medicilor.

Actorul este tată

Actorul are și un fiu, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație de scurtă durată cu un model. Povestea de dragoste dintre cei doi nu a durat prea mult, însă a fost una pasională, plină de suișuri și coborâșuri. Simina ar fi plecat în Australia, acolo unde ar fi născut și și-a crescut copilul până la vârsta de 5 ani, când a decis să vină cu el în țară să-i prezinte tatăl. În urma unui test ADN, Costin s-a convins că este tatăl biologic al celui mic și l-a recunoscut oficial. Deși promitea că-i va fi alături și ăîi va oferi tot ce are nevoie, nu s-a bucurat prea mult de prezența micului Bibi, pentru că mama sa l-a dus din nou în Australua. Momentan, el nu știe că tatăl său a murit.