Connect with us
Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. Cine a fost de fapt marea lui iubire

Știri

Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. Cine a fost de fapt marea lui iubire

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în propria sa locuință și întrebările nu încetează să curgă. Toată lumea se întreabă cum a fost posibil să moară la numai 50 de ani și de ce a fost găsit abia după câteva zile. A fost nevoie ca vecinii să reclame o inundație pentru ca o echipă de intervenții să îi spargă usă. Câinele său lătra puternic, iar mirosul de pe scara blocului devenise de nesuportat pentru vecini. Șocul a fost uriaș pentru toți prietenii săi, care recunosc acum că actorul era într-o depresie cruntă. În casa sa a fost găsit și manuscrisul viitoarei sale cărți, din care au fost extrase câteva fragmente de-a dreptul emoționante.

Fragmente din cartea lui Costin Mărculescu. Cine a fost de fapt marea lui iubire

Costin Mărculescu își dorea foarte mult să își publice cartea și spera că odată cu lansarea ei își va reveni pe plan financiar. Se pare că el suferea de o depresie destul de gravă din cauza faptului că își pierduse toată averea. Scriitorul Virgil Elisei a confirmat cele scrise în manuscris, el fiind alături de actor în ultima parte a vieții sale.

„Sunt un om naiv de sincer. Niciodată nu am trunchiat adevărul”, spune Costin Mărculescu în introducerea cărții sale. El avea de gând să expună mai multe persoane pubice care nu sunt ceea ce par a fi, iar asta i-ar fi creat probleme încă de când a început să lucreze la carte.

„Marea mea poveste de iubire, petrecută pe timpul Agenţiei şi pe care o ştia toată lumea, a fost Florina.Dacă ar fi să o relatez, aş începe aşa: avea 18 ani şi era mai curată şi mai inocentă decât crinul alb!Dar nu o voi relata, voi spune doar că ruptura dintre noi a fost din cauza anturajului meu ofertant”, a scris actorul în cartea sa.

În cartea lui Costin Mărculescu sunt fragmente și despre marile sale dezamăgiri din perioada în care apărea des la televizor. El a simțit că mulți oameni din presă au profitat de-a lungul timpului de povestea sa și au făcut rating pe spatele spu, fără să comunice publicului lucruri adevărate.

„În perioada mai puţin plăcută a vieţii mele, am murit cu dreptatea în mână, cum s-ar zice, în sensul că unii realizatori de emisiuni TV şi jurnalişti din presa scrisă, în goana lor după senzaţional şi afluenţă de cititori, au prezentat trunchiat, ba chiar invers situaţiile în care m-am aflat”, se mai regăsește în manuscrisul nelansat al lui Costin Mărculescu.

 

Citește despre Costin Mărculescu care a murit

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top